Mașina unui om de afaceri din Banat, INCENDIATĂ în miez de noapte....

Mașina unui om de afaceri din Banat, INCENDIATĂ în miez de noapte. Vezi ce spune proprietarul FOTO

0
DISTRIBUIȚI

masina-incendiata-resita-4

Liniștea unui cartier din Reșița a fost stricată noaptea trecută de vâlvătaia unei mașini scumpe care ardea cu flăcări mari. Focul a fost atât de intens încât intervenția pompierilor n-a mai putut salva mașina de zeci de mii de euro, un Porsche Cayenne din care a rămas doar ce era metal.

Conform expressdebanat.ro, lângă autoturism au fost găsite mai multe obiecte metalice și recipiente de plastic, ceea ce ar putea indica un act intenționat, adică o răzbunare sau o încercare de intimidare. Mașina distrusă în Lunca Bârzavei aparținea lui Matei Cristescu, patronul firmei de pază White Tiger. „Nu știu ce să cred. Undeva după ora 3.00 am fost sesizat că-mi arde mașina. A ars complet, nu a mai rămas nimic din ea. Aștept să văd și eu concluziile criminaliștilor. Nu știu cine ar fi putut să-mi facă asta, nu știu dacă e o răzbunare sau un mesaj de amenințare. Firma mi-au terminat-o cu acel dosar, acum mi-au distrus mașina, mă lasă sărac. Nu aveam asigurare de tip CASCO, aveam doar asigurarea obligatorie”, a spus Cristescu pentru expressdebanat.ro.

Oamenii legii au început o anchetă pentru a afla cu exactitate cum a început incendiul. „În jurul orei 2.30, polițiștii municipiului Reșița au fost sesizați cu privire la faptul că pe Aleea Mărghitaș din Reșița a luat foc un autoturism. La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție care a identificat autoturismul, s-a acționat pentru stingerea incendiului.


Nu există victime. În momentul de față cercetările continuă pentru stabilirea cauzei producerii incendiului”, a declarat Cecilia Dăneț, de la IPJ Caraș-Severin, pentru sursa citată.

Sursa foto: expressdebanat.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.