Medic român căutat în Ungaria pentru un dublu ASASINAT, prins de polițiști...

Medic român căutat în Ungaria pentru un dublu ASASINAT, prins de polițiști la Cluj. Cum a comis teribila crimă

0
DISTRIBUIȚI

381676_269531446438887_313294531_n-700x400

Un medic român și-a împușcat mortal iubita, miercuri, 31 august, dar și pe soțul acesteia. Dat în urmărire internațională de poliția maghiară, dr. Dan Stamatiu a fost prins joi, la Cluj. Bărbatul are 54 de ani, e născut în Oradea și lucra de câțiva ani ca pneumolog șef la Spitalul Erzsébet din orășelul Sátoraljaújhely.

”Mergeam pe bicicletă când am văzut un alt biciclist care a oprit brusc în fața casei, a intrat și imediat s-au auzit două focuri de armă, apoi bărbatul a ieșit în viteză.


Când am intrat în casa victimelor i-am găsi pe cei doi soți pe jos, plini de sânge. Bărbatul încă trăia, cerea apă și l-a numit pe criminal, spunând că toată familia îl cunoaște”, a declarat un martor ocular la televiziunea locală din Nyíregyháza. Site-ul RTL Klub scrie că unul dintre copiii victimelor a sunat la ușa unui vecin, în stare de soc, să-i povestească ce s-a întamplat.

Poliția maghiară susține că medicul criminal a fugit la bordul unei Dacia Lodgy de culoare gri, cu numărul de înmatriculare MLB-257.

Presa maghiară relatează că românul divorțase recent și începuse să se comporte ciudat. El a început să îi facă avansuri colegei sale cu a cărei familie desfășura relații de prietenie. Cum aceasta l-a respins ca amant, a decis să o omoare, iar din răzbunare l-a împușcat și pe soțul ei. Doi băieți în vârstă de 7 ani, gemeni, au rămas orfani.

„Bărbatul a fost depistat joi după-amiaza într-un apartament din Cluj Napoca. În timpul percheziției corporale, asupra sa a fost găsit un pistol de apărare cu cartușe”, a declarat inspector de poliție Ștefana Maria Moldovan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.