Migranți care au trecut ilegal granița de vest, prinși în lanul de...

Migranți care au trecut ilegal granița de vest, prinși în lanul de porumb. Vezi cum au fost depistați

0
DISTRIBUIȚI

50922Doi tineri din Kosovo au fost depistaţi într-un lan de porumb, noaptea trecută, lângă graniţa cu Serbia.

Aceștia porniseră pe jos spre Occident. „În cursul zilei de joi, în jurul orei 18.00, operatorul Sistemului Optronic de Supraveghere Attica din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare, judeţul Timiş, a observat pe direcţia localităţii Beba Veche (în zona Triplex Confinium, aflat la frontiera României cu Serbia şi Ungaria), în culturile agricole din apropierea frontierei, două persoane care nu îşi justificau prezenţa în zonă.


Imediat, poliţiştii de frontieră au declanşat o acţiune specifică, împreună cu lucrători din cadrul Postului de Poliţie Sânnicolau Mare, fiind depistate două persoane de sex masculin, ascunse într-un lan de porumb, care au fost preluate şi transportate la sediul Poliţiei de Frontieră, pentru cercetări”, transmite Poliția de Frontieră.

În urma verificărilor s-a stabilit că bărbaţii sunt cetăţeni din Kosovo, cu vârste de 27, respectiv 25 ani. Aceştia au declarat că au plecat din Serbia pe jos, cu intenţia de a ajunge într-un stat din vestul Europei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, fiind anunţate şi autorităţle sârbe în vederea cercetării în comun a evenimentului şi punerii în aplicare a acordului de readmisie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.