Moarte TERIBILĂ pentru un bărbat din vestul țării: a fost luat în...

Moarte TERIBILĂ pentru un bărbat din vestul țării: a fost luat în coarne de un taur furios. Vezi cum s-a petrecut incidentul

0
DISTRIBUIȚI

taur

Un bărbat în vârstă de 38 de ani și-a găsit sfârșitul, ieri seara, într-un mod teribil, fiind ucis a fost omorât de un taur. Victima lucra la o fermă de vaci și, la momentul petrecerii incidentului, se afla cu animalele pe câmp, la pășunat.

Tragedia s-a petrecut în comuna arădeană Olari. „Nu se știe din ce motive, taurul – care era foarte agitat – l-a luat în coarne pe bărbat și s-a jucat cu el ca și cu o cârpă.


L-a spart în piept, a murit imediat”, a povestit Petru Răuț, primarul comunei Olari, pentru aradon.ro,.

„În data de 23 septembrie, la ora 18.00, am fost înștiințați că un bărbat de 38 de ani, care lucra ca îngrijitor la o cireadă de vaci, a fost lovit de un taur în timp ce se afla la pășunat în extravilanul localității Olari. În urma loviturilor, bărbatul a decedat, iar cadavrul acestuia a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei” – a declarat Lorena Pîrvulescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad, pentru sursa citată.

Potrivit primarului Petru Răuț, bărbatul ucis de taur era căsătorit și avea cinci copii. El lucra de mai mult timp la ferma de vaci iar, de curând, ar fi fost angajat cu forme legale. Interesant este că cei care au lucrat înaintea lui le fermă, au plecat tocmai din cauza taurului care a avut niște… „ieșiri” ce i-au băgat în sperieți pe oameni. Din nefericire, acestea i-au fost fatale ultimului ciurdar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.