Moonlight Breakfast susţine un concert în cadrul festivalului Sabotage. Vezi când va...

Moonlight Breakfast susţine un concert în cadrul festivalului Sabotage. Vezi când va avea loc evenimentul

0
DISTRIBUIȚI
Moonlight Breakfast va susţine un concert în cadrul festivalului Sabotage
Moonlight Breakfast va susţine un concert în cadrul festivalului Sabotage

Timişorenii vor avea parte de o nouă ediţie a festivalului Sabotage, un eveniment în cadrul căruia organizatorii promit două nopţi de muzică electronică de calitate şi artă, care se va desfăşura în 30 septembrie şi 1 octombrie. Prima formaţie anunţată pentru acest eveniment este trio-ul care s-a impus rapid în peisajul muzical autohton şi internaţional, Moonlight Breakfast. Trupa şi-a lansat cel de-al doilea album, Time, în cursul acestui an.


Albumul vine la patru ani de la lansarea celui de debut, Shout, iar cele 12 piese de pe material, scrise şi produse de Christie şi Bazooka, combină cu aceeaşi graţie influenţe de Soul, Electro, Beat, Nu-Jazz, Gipsy Jazz sau Swing.

Moonlight Breakfast s-a înfiinţat în 2011 şi a debutat in forţă, cântând direct în deschiderea concertului Jamiroquai, din România. Succesul răsunător pe care l-au avut în faţa a peste 35.000 de oameni, i-a propulsat rapid pe cele mai importante scene muzicale din România şi din străinătate. Cea mai recentă apariţie a formaţiei în zona noastră, a avut loc în cadrul festivalului Music Travel (desfăşurat la Herneacova), unde în urma unei furtuni care a dus la o pană de curent, trupa a avut un recital acustic inedit întâmpinat cu aplauze furtunoase de spectatorii prezenţi.

Mai multe amănunte despre festivalul Sabotage vor fi făcute publice în viitorul apropiat. Până atunci, în cadrul festivalului Plai, care se va desfăşura între 8 şi 11 septembrie la Muzeul Satului Bănăţean, amatorii de muzici electronice vor avea parte de o noapte Sabotage, vineri 9 septembrie, după ora 23, alături de General Levy, Kenny Ken, Benny Page şi Mighty Boogie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.