Primarul Robu anunţă că el NU are nevoie să fie lider al...

Primarul Robu anunţă că el NU are nevoie să fie lider al PNL Timiş. De ce nu poate renunţa la funcţia de care spune că este mai presus

1
DISTRIBUIȚI

robu ave 1

Ales recent preşedinte unic al PNL Timiş, după victoria obținută în cursa pentru Primăria Timișoara la alegerile locale din vara acestui an, Nicolae Robu spune că nu numai că nu are nevoie de funcția de lider al liberalilor din județ, dar că aceasta îi consumă timp și nervi fără pic de folos. Vorbind despre tensiunile din PNL Timiş, Robu a comentat că „Pe mine nu mă interesează funcția de președinte.


Of, cât de ușor mi-ar fi să nu fiu președinte PNL și să îmi văd numai de primărie. Acolo îmi place să las ceva în urma mea. Aici ce las în urma mea? Nervi consumaţi de mine şi timp”, a declarat Robu.

Întrebat de ce nu demisionează, edilul a explicat că nu face acest lucru „pentru că am nevoie de un partid puternic aici. Dacă aş şti că îl face cineva în momentul de faţă mai puternic decât mine, vai, cât de repede l-aş lăsa! Dar ce, la CV-ul meu îmi lipseşte asta? Am avut-o și pe asta, sunt vicepreședinte național, chiar nu îmi lipsește. Nu am avut ținte de funcții politice de când am intrat în politică. Mi le-am asumat pentru că era limpede și toată lumea știa că dacă eu mi le asum aduc o plusvaloare pentru partid, o creștere la nivelul voturilor, că asta contează pentru partid. Fără ipocrizii, lăsând orice modestie la o parte, dacă e cineva nu recunoaște că eu am ridicat prin prestigiul meu PNL Timiş, e libertatea lui să nu o recunoască, dar cred că se face de râs”.

Amintim că după fuziunea cu PDL, Nicolae Robu a fost copreşedinte al PNL Timiş, alături de Dan Popa, acesta din urmă ocupând în prezent funcţia de prim-vicepreşedinte al filialei judeţene.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.