Oameni cu suflet mare, încurajaţi să doneze borcane cu gem sau murături...

Oameni cu suflet mare, încurajaţi să doneze borcane cu gem sau murături pentru terapiile a doi copii cu autism, din Timişoara. Cum poţi ajuta

0
DISTRIBUIȚI

autism01_resize

Oamenii cu suflet mare sunt încurajaţi, pentru cel de-al patrulea an consecutiv, să facă o faptă bună pentru doi copii cu autism din Timişoara. Georgiana Boian, mama lui Alex şi a lui Radu, a iniţiat proiectul „Cămara cu veselie„, care se desfăşoară până în data de 15 octombrie.


Astfel, gospodinele, şi nu numai, sunt încurajate să doneze din cămara lor borcane cu gemuri sau murături, care vor fi apoi scoase la licitaţie, pe Facebook.

Cu fondurile strânse, Georgiana Boian vrea să-şi îndeplinească un vis, acela de a-i duce pe cei doi copii la terapii cu delfini şi la hiperbara, care îi ajută în procesul de recuperare. Până în acest moment, pe pagina de Facebook a evenimentului au fost donate borcane cu dulceaţă, miere, ulei din seminţe de dovleac, zacuscă, bulion sau sirop.

„Cămara cu veselie” e proiectul nostru de suflet care anul acesta împlineşte patru ani. Este evenimentul prin care noi strângem bani pentru terapiile lui Alex şi Radu. Alături de banii proveniţi din redirecţionări de 2%, de banii din sponsorizări ale firmelor. Dacă doriţi să vă implicaţi, o puteţi face în mai multe feluri: licitând, donând borcane sau prăjituri sau făcând o donaţie în contul Asociaţiei Alex, Radu şi autismul”, spune Georgiana Boian.

Mai multe informaţii despre proiect sunt disponibile AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.