Oamenii cu suflet mare, încurajaţi să doneze pentru recuperarea tânărului din Hunedoara...

Oamenii cu suflet mare, încurajaţi să doneze pentru recuperarea tânărului din Hunedoara ajuns în stare gravă la Timişoara. Cum se simte după ce a fost operat

0
DISTRIBUIȚI

daniel dinca

Oamenii cu suflet mare sunt încurajaţi să facă o faptă bună pentru tânărul de 32 de ani din judeţul Hunedoara care a fost adus, luni seara, cu elicopterul SMURD de la Petroşani la Spitalul Judeţean Timişoara, în stare gravă. Vă reamintim că Daniel Dincă a suferit un accident rutier, în noaptea de duminică spre luni, şi a fost transportat la spitalul din Petroşani. De aici, a fost adus la „Judeţean”, iar a doua zi dimineaţa, medicii l-au băgat în sala de operaţie, în speranţa că vor reuşi să-i salveze viaţa.

Cum se simte

„Tânărul este în compartimentul de Anestezie şi Terapie Intensivă de la secţia de Politraumatolgie.


Este intubat, a fost operat acum două zile. Starea lui este stabilă, se face tot ce este posibil”, a declarat pentru PRESSALERT.ro medicul ortoped Silviu Drăguşanu, de la Casa Austria a Spitalului Judeţean Timişoara.

Astăzi, prietenii acestuia s-au mobilizat pe Facebook şi îi încurajează pe cei cu inimă mare să ajute la recuperarea tânărului prin donarea unor sume de bani. „Așa cum probabil toți știți, Dănuţ este ca un frate pentru mine. Cred o persoană mai bună decât el nu putea exista! Vreau să vă spun că el luptă în continuare, chiar dacă este într-o situație foarte critică! Este același Dănuţ pe care noi îl ştim pe terenul de fotbal. Pe toată lumea o rog să se roage pentru ca el să-şi revină! Eu unul sunt sigur că frățiorul meu va fi bine!”, a scris unul din prietenii lui Daniel Dincă pe reţeaua de socializare.

Oamenii care pot să facă o faptă bună pot face donaţii în următoarele conturi:
Lei : RO20RZBR0000060018899513
Euro: RO63RZBR0000060018899515
Nume : Viorica Olga Marcela Dinca

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.