A patra ediţie a festivalului Sabotage aduce la Timişoara nume cunoscute ale...

A patra ediţie a festivalului Sabotage aduce la Timişoara nume cunoscute ale muzicii electronice din întreaga lume

0
DISTRIBUIȚI
Printre arti;tiştii care vor fi prezenţi la festivalul Sabotage se numără şi britanicul James Lavelle
Printre arti;tiştii care vor fi prezenţi la festivalul Sabotage se numără şi britanicul James Lavelle

Cea de-a patra ediţie a festivalului Sabotage va avea loc în perioada 30 septembrie – 1 octombrie la Hala Fructus, printre artiştii internaţionali care vor fi prezenţi la acest eveniment numărându-se Butch (Germania), dBridge (Marea Britanie), James Lavelle – fondatorul UNKLE (Marea Britanie), Dub Phizix & Strategy (Marea Britanie) sau  Makoto (Japonia).

Butch are mai bine de 20 de ani de experiență în muzică. Producțiile lui au fost lansate decase de discuri cum ar fi Desolat, Cocoon, Rekids și Sei Es Dru.


El a fost votat doi ani la rând pentru titlul “Best Producer” de către revistele Groove și Raveline, și este în topul “All Time Most Charted” stabilit de Resident Advisor. dBridge este un veteran al muzicii drum and bass. Prin intermediul propriei case de discuri (Exit Records), el continuă să fie o sursă de inspirație pentru producătorii de muzică. De-a lungul anilor, Darren White s-a dovedit a fi unul dintre cei mai inovatori DJ din circuitul muzicii electronice. James Lavelle este fondatorul cunoscutei case de discuri Mo Wax din Marea Britanie. Încă de la începutul anilor ’90, Lavelle a dirijat formația UNKLE, un proiect care a devenit din ce în ce mai eclectic. Primul album, Psyence Fiction (1998), a inclus colaborări cu ThomYorke (Radiohead), Mark Hollis (Talk Talk), Mike D (Beastie Boys), Jason Newsted (Metallica), și alții.

Programul muzical include peste 20 de artiști și trupe românești recunoscute internațional, printre care Cosmin TRG, Moonlight Breakfast, Chimie, Basska, Atapy, Nu Zău, Beast, Grid, Brusten și Aeminium. Scena locală este reprezentată de Punu, Mighty Boogie, BAB, Dudu, Sensorship aka Robotel, Bia & MC Tina, A1A2 fka Mutual Friend, Tudor, Mihu și Silvana. Programul muzical se va desfășura între orele 20.00 și 07.00. În cadrul evenimentului va avea loc și un târg de artă contemporană, unde sunt invitați cei mai talentați artiști locali. Abonamentele pentru acest festival costă 69 lei şi se pot cumpăra de aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.