Pesedistul Alfred Simonis, la PRESSALERT LIVE: „Eu sunt mic, Dragnea e mare”....

Pesedistul Alfred Simonis, la PRESSALERT LIVE: „Eu sunt mic, Dragnea e mare”. Ce vrea să facă pentru Timiș dacă ajunge în Parlamentul României

0
DISTRIBUIȚI
simonis
Alfred Simonis vrea să ajungă în Parlamentul României.

Alfred Simonis, liderul de grup al consilierilor municipali PSD, vrea să ajungă în Parlamentul României. Astfel, pesedistul și-a depus candidatura pentru Camera Deputaților, dar nu știe încă pe ce poziție se va afla pe lista partidului. „Chiar dacă plec din Consiliul Local Timișoara, grupul PSD are suficienți oameni capabili să conducă grupul în locul meu. Nicolae Robu spunea că și-ar dori să plec, s-ar putea să aibă surprize, poate n-o să-i iasă calculele așa cum își dorește, chiar dacă plec”, a declarat Alfred Simonis, în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE din această seară.

Simonis: „Dragnea e atât de mare, eu sunt atât de mic”

Consilierul local spune că nu-și dorește neapărat să plece în Parlamentul României, dar consideră că acest lucru ar reprezenta un pas în plus în cariera sa politică.


„Simt că dacă aș putea să merg în Parlament, aș aduce mai multe beneficii Timișului din postura de parlamentar decât din postura de consilier local în opoziție. Când am fost propus pe un loc eligibil în CLT, mulți au fost sceptici. După doi, trei ani, eram liderul grupului PSD și cel mai vocal consilier local. Aceeași surpriză plăcută vor avea și dacă voi ajunge parlamentar de Timiș. Voi duce o luptă cu Guvernul, indiferent de culoare. Nu pot garanta că aduc fonduri în Timiș, dar mă voi bate să aduc fonduri pentru orice proiect important: centură, spitale, școli, stadion. Mă voi bate pentru realizarea acestor obiective indiferent de Guvernul care va fi la conducere. Nu am mari emoții pentru că nu e un capăt de țară”, a mai afirmat Alfred Simonis.

Întrebat de către moderatorul emisiunii cât va mai conduce Liviu Dragnea PSD-ul, ținând cont de faptul că a fost condamnat cu suspendare în dosarul Referendumului, Simonis nu a dorit să comenteze prea mult acest subiect pe motiv că „Dragnea e la București, e atât de mare, eu sunt atât de mic. Trebuie să analizăm fiecare chestiune în parte atunci când acuzăm oamenii, să vedem de ce-i acuzăm”.

Alfred Simonis a mai precizat că listele pentru Senat și pentru Camera Deputaților, dar și pozițiile candidaților pe liste, vor fi definitivate la nivelul PSD Timiș cel târziu până în data de 8 octombrie. Întrebat unde-și dorește să ajungă din punct de vedere politic, Simonis a afirmat că „nu-mi doresc să fiu unde e Nicolae Robu, mă refer la o anumită atitudine. Nu mi-am dorit să obțin o anumită funcție, fac ceea ce-mi place. Consider că inițiativele pe care le-am avut au fost în folosul locuitorilor Timișoarei”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.