Pesedistul Suciu îl atacă pe Vasile Blaga, că vrea să fie iar...

Pesedistul Suciu îl atacă pe Vasile Blaga, că vrea să fie iar senator de Timiş, dar susține Clujul în lupta pentru capitală culturală europeană

1
DISTRIBUIȚI
marcel suciu psd
Senatorul PSD Matei Suciu îl critică pe Vasile Blaga.

Senatorul PSD Matei Suciu l-a atacat, ieri, pe Vasile Blaga, co-preşedintele PNL, care mai vrea un mandat de senator de Timiş. Vă reamintim faptul că Vasile Blaga conduce lista PNL Timiş pentru Senat. În cadrul conferinţei de presă de la PSD Timiş ce a avut loc astăzi, Matei Suciu i-a bătut obrazul co-preşedintelui PNL pentru faptul că nu a făcut nimic pentru judeţul nostru în ultimii patru ani de mandat ca senator de Timiş.

Matei Suciu: „Vasile Blaga uită pe cine reprezintă”

Ba mai mult, pesedistul i-a reproşat lui Vasile Blaga faptul că a anunţat, săptămâna trecută, că susţine candidatura Clujului la titlul de capitală culturală europeană.


„Este o competiţie care se va termina peste trei săptămâni şi care va aduce pentru oraşul câştigător fonduri importante care pot fi investite în domeniile culturale şi cu un impact deosebit în ceea ce înseamnă cultura în judeţul sau în oraşul respectiv. N-am înţeles de ce susţine Clujul, dânsul fiind parlamentar de Timiş”, a declarat Matei Suciu.

Senatorul PSD l-a criticat pe Vasile Blaga şi pentru faptul că nu a fost niciodată alături de ceilalţi parlamentari de Timiş pentru a susţine proiecte în interesul judeţului. „Au mai fost iniţiative din partea parlamentarilor de Timiş la care toţi sau majoritatea, în afara domnului Blaga, au înţeles să vină umăr la umăr în încercările pe care le-am făcut atunci când am susţinut construirea accesului intermodal de la Remetea Mare sau cealaltă bretea de centură a oraşului Timişoara şi mai ales atunci când am intervenit în bugetul naţional în atragerea de fonduri pentru construcţia corpului nou al spitalului de copii. Deci, am ştiut să punem umăr la umăr când a fost vorba de interesul zonei. Nu înţeleg de ce, în acest moment, Vasile Blaga nu face acelaşi lucru, uită pe cine reprezintă şi spune cu subiect şi predicat faptul că susţine Clujul în acest demers”, a mai afirmat Matei Suciu.

În final, senatorul PSD a mai adăugat că s-a decis să tragă un semnal de alarmă pentru că „Vasile Blaga este anunţat ca deschizător de listă şi în acest mandat, culmea pe judeţul Timiş, judeţ pe care uită să-l reprezinte atunci când este vorba de acţiuni şi activităţi în Senatul României”.

1 COMENTARIU

  1. Poate ne explica Suciu cum sta cu firma Super Imposed sau mai bine zis cum face trafic de influenta prin paravanul firmei..poate e interesant sa ne informeze cum a dobândit casa și teren în localitatea San apoi sa facă morala …în plus incompatibilitatea ANI ce spune despre stimabilul agramat ..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.