Petru Ehegartner nu şi-a depus candidatura pentru alegerile parlamentare din partea ALDE...

Petru Ehegartner nu şi-a depus candidatura pentru alegerile parlamentare din partea ALDE Timiş, deși azi e ultima zi pentru înscrieri. Ce spune senatorul

0
DISTRIBUIȚI

petru ehegartner (4)

Membrii ALDE Timiş mai au timp doar până astăzi să-şi depună candidaturile pentru alegerile parlamentare. Potrivit conducerii filialei judeţene, deşi Petru Ehegartner a anunţat, săptămâna trecută, că va candida pentru un nou mandat de senator din partea partidului, acesta nu şi-a depus încă candidatura. Contactat de PRESSALERT.ro, senatorul a precizat că se va înscrie astăzi.

Cine mai vrea să candideze din partea ALDE Timiş la alegerile parlamentare

„Petru Ehegartner nu are cerere scrisă pentru candidatură, termenul este până astăzi, când are loc şedinţa biroului judeţean. De la ultima conferinţă de presă nu am mai discutat cu Petru Ehegartner.


Astăzi este ultima zi în care mai pot fi depuse candidaturile, în această după-amiază se vor valida candidaturile la Senat şi la Camera Deputaţilor, iar apoi se va stabili şi locul pe listă al fiecărui candidat”, a precizat Marian Cucşa, preşedintele ALDE Timiş.

„Este adevărat şi că am spus că intenţionez să candidez pentru un nou mandat de senator şi e adevărat şi ce spun colegii mei, că nu m-am înscris încă pe liste, a fost vorba de nişte neconcordanţe, mă voi înscrie astăzi”, a declarat Petru Ehegartner.

Liderul filialei judeţene a partidului a dezvăluit şi o parte din numele celor 13 candidaţi care doresc să participe la alegerile parlamentare, şi anume: Nistor Geană, Nicolae Istrat, Laura Chindriş, Andreea Vraja, Ion Daviţoiu sau Florian Creţ.

De asemenea, Traian Stancu, vicepreşedintele CJ Timiş, a anunţat că va candida pentru Senat din partea ALDE Timiş şi că îşi doreşte să fie primul pe listă. „Dacă Petru Ehegartner va fi pe prima poziţie, nu voi accepta să fiu pe poziţia a doua. Aş vrea ca cei care sunt pe listă să fie o echipă. Dacă partidul stabileşte ca Petru Ehegartner să fie primul pe listă la Senat, atunci să-şi facă echipa domniei sale”, a precizat Traian Stancu.

Marian Cucşa a anunţat, astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, şi numele noului preşedinte al ALDE Timişoara, şi anume economistul Vasile Pop, care va candida pe lista pentru Camera Deputaţilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.