Pista de biciclete care face victime: „Pot aprinde lumânări că nu am...

Pista de biciclete care face victime: „Pot aprinde lumânări că nu am murit”. Vezi cum a ajuns la spital un biciclist experimentat FOTO

2
DISTRIBUIȚI

2. accident arad

Pistele de biciclete apărute recent la Arad sunt mândria autorităților locale, pe motiv că nici un oraş nu dispune de un traseu de 120 de kilometri pentru biciclişti, cum are Aradul. Proiectul, însă, le dă bătăi de cap tocmai celor care ar trebui să se bucure de el.

Un martor ocular, Adrian Păscuţiu, a postat pe Facebook imagini de la un accident teribil, în urma căruia un biciclist care trecea pe sub podul Traian a fost luat cu targa de serviciul de ambulanţă după ce a derapat. Martorul a adăugat că, în timp ce biciclistul grav accidentat era luat de ambulanţă, sub ochii lui s-au petrecut încă două accidente, tot din cauza derapajelor provocate de proasta calitate a pistelor. Biciclistul accidentat, un arhitect arădean, ciclist de competiţie dar care trecea pe sub pod fără a avea viteză, a alunecat pentru că pista de biciclete nu este antiderapantă şi nu prezintă nici o aderenţă, aşa cum au putut să constate numeroşi biciclişti, profund nemulţumiţi de calitatea execuţiei, dar şi a traseului acestor piste, în multe locuri de-a dreptul periculos.

„Astea nu sunt piste de biciclete.


Au vopsit cu ceva email lucios pista şi este oglindă. Este un pericol public. Mi-a alunecat roata, m-am întors 180 de grade, m-am lovit de parapet şi am fost aruncat peste el. Ce să zic? M-am ales cu dureri mari la zona lombară, cu dureri mari la rinichiul drept, entorsă la picior, contuzie la umăr, entorsă la genunchi şi sunt plin de răni, de echimoze. Unde să mai pun că mi-am rupt şi o bicicletă de carbon de câteva mii de euro? Sunt alunecoase, iar acolo, sub podul Traian, este un parapet tăiat cu flexul. Este ca o sabie. Pot aprinde lumânări că nu am murit”, a spus Cosmin Rufu, biciclistul cel mai grav accidentat.

Foto: Facebook / Adrian Păscuţiu

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.