Plantații de canabis din Banat, călcate de „mascați”. Vezi ce au descoperit...

Plantații de canabis din Banat, călcate de „mascați”. Vezi ce au descoperit oamenii legii FOTO

0
DISTRIBUIȚI

foto-cannabis-1

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii DIICOT au descoperit nu mai puțin de trei culturi de cannabis, în județul Caraș-Severin, în zona localității Bozovici.

Aici au fost efectuate trei percheziţii domiciliare şi puse în aplicare tot atâtea mandate de aducere, după ce oamenii legii au constatat că cei trei bărbați vizați cultivau cannabis în grădinile caselor și în ghivece. Aceștia s-ar fi apucat de „afacere”, spun sursele noastre, la începutul anului, iar acum erau în plin sezon de recoltare, plantele având și mai mult de 1,5 metri înălțime.

„În urma percheziţiilor au fost depistate culturi ilicite de droguri, fragmente vegetale mărunțite și instrumente necesare prelucrării acestora, în vederea consumului sau distribuirii.


Au fost puse în executare trei mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la audieri, pentru dispunerea măsurilor legale. La activităţi au participat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin. Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Departamentului de Informații și Protecție Internă”, informează Cecilia Dănăeț, ofițerul de presă al Poliției Caraș-Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.