Poliția de Frontieră, noi capturi pe autostrada migranților de la granița Serbia....

Poliția de Frontieră, noi capturi pe autostrada migranților de la granița Serbia. Vezi câți transfugi au ajuns în custodia autorităților române

0
DISTRIBUIȚI

gard frontiera ungaria 3

Polițiștii de frontieră din Timiș au avut de lucru azi noapte unde s-a intensificat activitatea pe ”autostrada migranților” de la granița cu Serbia.


Cu ajutorul sistemul Attica, în vegetaţia din apropierea frontierei cu Serbia, pe direcţia localităţii Beba Veche, a fost observat un grup de persoane care nu îşi justifica prezenţa în zonă. Imediat, poliţiştii de frontieră au declanşat o acţiune și la aproximativ 50 de metri de linia de frontieră au descoperit 11 persoane (6 bărbaţi, 4 femei şi 1 minor) care au fost preluate şi transportate la sediul Poliţiei de Frontieră, pentru cercetări.

Şi poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Lunga, judeţul Timiş, au depistat, în apropierea frontierei cu Serbia, trei persoane de sex masculin care nu îşi justificau prezenţa în zonă. Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Lunga pentru cercetări. În ambele cazuri, poliţiştii de frontieră au constatat că migranții nu aveau documente de identitate asupra lor, iar în urma verificărilor preliminare au stabilit ca sunt cetăţeni sirieni şi iranieni, cu vârste cuprinse între 2 şi 30 ani. Aceștia au declarat că au plecat din Serbia cu intenţia de a ajunge într-un stat din vestul Europei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.