Stanciu irosește două puncte pentru România în primul joc cu Daum pe...

Stanciu irosește două puncte pentru România în primul joc cu Daum pe bancă. Un timișorean a debutat ca titular la națională în duelul cu Muntenegru

0
DISTRIBUIȚI
România, doar remiză cu Muntenegru. Foto: prosport.ro
România, doar remiză cu Muntenegru, în ciuda paradei lui ”Panti” din prima repriză. Foto: prosport.ro

România a început cu stângul preliminariile pentru CM 2018. ”Tricolorii” au remizat la Cluj cu reprezentativa Muntenegrului, scor 1-1, după ce Adrian Popa a deschis scorul în minutul 85. Selecționat în premieră la naționala de seniori, timișoreanul Romario Benzar a fost integralist la primul joc cu Christoph Daum pe banca tehnică.

După 80 de minute destul de terne, jocul cu ex-iugoslavii s-a animat pe final. Adrian Popa a marcat din pasa lui Nicolae Stanciu cu cinci minute înainte de finalul timpului regulamentar, dar peste doar două minute oaspeții au egalat prin Jovetic.


Chiar și așa, România cu Daum la cârmă putea debuta cu victorie după ce la ultima fază Keșeru a fost faultat în careu. Stanciu a irosit însă penalty-ul, trimițând peste poarta lui Bozovic.

Poarta României a fost apărată de fostul polist Costel Pantilimon, în timp ce în primul 11 s-au regăsit două produse ale LPS Banatul: Steliano Filip și Romario Benzar. Dacă primul e deja un obișnuit al lotului național, cel din urmă a debutat ca ”tricolor” senior chiar ca titular și a făcut un meci bun în banda dreaptă a echipei naționale. Pe parcurs a intrat pe teren și celălalt timișorean selecționat, Gabriel Torje.

În Grupa E, din care face parte și România s-au mai înregistrat rezultatele: Danemarca – Armenia 1-0 și Kazahstan – Polonia 2-2.

România: Pantilimon – Benzar, Moţi, Dr. Grigore, S. Filip – Săpunaru, Hoban, Bicfalvi (Popa 76) – Stanciu – B. Stancu (90 Keșeru), Fl. Andone (Torje 70). Antrenor. Christoph Daum.

Muntenegru: Bozovic – Tomasevic, Savic, Simic, Vukcevic – Marusic, Vesovic (80 Kojasevic), Scekic, Bakic (Mugosa 68) – Jovetic – Beciraj (90+2 Nikolic). Antrenor: Ljubiša Tumbakovic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.