Premierul Cioloș, anunț pentru Timișoara după ce Simona Neumann a vorbit despre...

Premierul Cioloș, anunț pentru Timișoara după ce Simona Neumann a vorbit despre prima problemă nerezolvată, până acum, de guvern. Cum au reacționat cetățenii

0
DISTRIBUIȚI

dacian ciolos

Premierul Dacian Cioloș a postat, astăzi, pe Facebook un mesaj în care felicită Timișoara pentru câștigarea titlului de Capitală Culturală Europeană în 2021 și vorbește despre banii care vor veni dinspre București. Vă reamintim că, aseară, Simona Neumann, preşedintele Asociaţiei Timişoara Capitală Culturală Europeană 2021 a avertizat că ”Guvernul nu a anunţat încă cuantumul contribuţiei, deşi ar fi trebuit să o facă deja.


Ministerul Culturii ar fi trebuit să anunţe înainte de terminarea concursului.

”Îi felicit pe timișoreni așa cum l-am felicitat personal și pe primarul Nicolae Robu și l-am asigurat de tot sprijinul Guvernului, inclusiv financiar, pentru a duce la bun sfârșit această onoare și responsabilitate. Cetățenii Timișoarei au arătat de-a lungul timpului un spirit fantastic al libertății, o organizare antreprenorială de invidiat și o atitudine exemplară multiculturală și interconfesională. Sunt sigur că și de data aceasta timișorenii se vor strânge în jurul acestui proiect comun și vor aduna toată energia și creativitatea pentru a atinge și depăși standardul ridicat de Sibiu în 2007 în materie de proiecte culturale europene”, a scris premierul pe pagina sa de Facebook.

Timișorenii care au comentat la postarea lui Cioloș au scris același lucru – că vor șosea de centură pentru oraș. Premierul nu a reacționat, până la redactarea acestui material, la solicitări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.