PRESSALERT LIVE, singurul talk-show din online, revine cu dezvăluiri explozive. Vezi cine...

PRESSALERT LIVE, singurul talk-show din online, revine cu dezvăluiri explozive. Vezi cine este primul invitat al acestui sezon

0
DISTRIBUIȚI

pressalert generice (2)

Un nou sezon al emisiunii PRESSALERT LIVE, singurul talk-show din online, începe, luni seara.


Jurnalistul Dragoș Boța promite dezvăluiri explozive odată cu cel de al patrulea sezon.

”Așa cum i-am obișnuit pe cititorii noștri voi veni cu noi informații în premieră despre modul în care mafia face legea în Timișoara. Chiar dacă am fost în vacanță cu emisiunea, am continuat să facem investigații. Voi prezenta documente care arată cât de întinsă este corupția în instituțiile statului și de ce-și permit unii să ne sfideze pe noi, cetățenii obișnuiți. Îmi doresc ca sezonul acesta de la PRESSALERT LIVE să aibă și mai multe dezvăluiri decât toate celelalte. Important este ca toți cititorii noștri să știe ce se ascunde în spatele declarațiilor pompoase ale unora. Dezvăluirile și comentariile sunt cele dau culoare informației și cu toții știm cât de importante sunt nuanțele”, a anunțat Dragoș Boța.

Emisiunea se va difuza live, de luni până joi, din studioul HDV, începând cu ora 20. Primul invitat al acestui sezon este Sorin Grindeanu, președintele Consiliului Județean Timiș și lider al PSD Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.