Primarul din Deta, trimis în judecată pentru conflict de interese, FAVORITUL aleșilor...

Primarul din Deta, trimis în judecată pentru conflict de interese, FAVORITUL aleșilor locali liberali din Timiș pentru un post de deputat

1
DISTRIBUIȚI

petru roman deta

Edilul din Deta, fostul pedelist Petru Roman, este favoritul primarilor liberali din județ pentru a ocupa unul dintre locurile eligibile pe lista pentru Camera Deputaților, au declarat pentru PRESSALERT.ro surse din cadrul PNL Timiș .


Decizia a fost luată în urma unei ședințe care a avut loc la Gottlob, Roman obținând 18 din cele 30 de voturi exprimate. Vă reamintim că PRESSALERT.ro a dezvăluit faptul că primarul a încheiat contracte cu o firmă în care era asociat, ulterior Agenția Națională de Integritate găsindu-l în conflict de interese administrativ și penal. De altfel, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara l-a trimis în judecată pe Roman pentru conflict de interese, 50 de acte materiale, iar primul termen pe fond al acestui dosar a fost stabilit de Judecătoria Deta în 27 septembrie.

Conform negocierilor purtate, primarii ar dori ca alesul lor să ocupe poziția a treia pentru Camera Deputaților, locul fiind dorit, însă, și de favoritul lui Nicolae Robu, Marian Vasile. Urmează ca lucrurile să fie lămurite în următoarele zile, cert fiind faptul că la Camera Deputaților primele două locuri pe liste PNL Timiș vor fi ocupate de Marilen Pirtea și de Ben Oni Ardelean, iar la Senat de Vasile Blaga.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.