Primarul Nicolae Robu, informaţii de ultimă oră despre restricţiile de la pasajele...

Primarul Nicolae Robu, informaţii de ultimă oră despre restricţiile de la pasajele Jiul şi Popa Şapcă, dar şi de pe Take Ionescu. Cum se circulă în zonele cu lucrări

1
DISTRIBUIȚI
take-ionescu-muncitori-5
Șantierul de pe Take Ionescu, aproape de final

Nu mai este un secret pentru nimeni: traficul din Timișoara este unul de coșmar. Zi de zi mii de timișoreni sătui să își irosească vremea în trafic postează imagini pe rețelele de socializare, acolo unde se plâng de „Semaforișoara”, de restricţiile de trafic de la pasajele Jiul şi Popa Şapcă sau de pe Bulevardul Take Ionescu. Astăzi, primarul Nicolae Robu a oferit noi informații despre restricțiile de trafic existente în oraș, dar și despre stadiul în care se află marile șantiere.

Ce restricții de trafic mai există pe Take Ionesu și la pasajele Jiul și Popa Șapcă

„Pe Take Ionescu sunt făcute premarcajele, pentru că aţi văzut ce frumos arată această stradă, cum nu arăta nici când era nouă, întrucât asflatul folosit acuma ca ultim strat este unul nou şi se comportă mai bine, dar este şi mult mai frumos. Drept urmare, la noapte se vor face marcajele, sperăm ca vremea să fie corespunzătoare, să nu plouă.


Pe Popa Şapcă aşa cum am anunţat că o să se întâmple din nou s-a închis un sens şi se circulă doar de la punctele cardinale înspre mall. Rămân acele rute pe Demetriade şi apoi pe Baader şi respectiv înainte de calea ferată se poate face dreapta înspre Aradului şi trebuie să suportăm dificultăţile inerente acestor restricţionări în trafic pentru lărgirea la patru benzi. Încercăm ca în timp cât mai scurt să finalizăm una din cele patru benzi ca să putem avea câte o bandă pe sens”, a explicat Robu. Edilul a precizat că pasajul Jiul nu va mai fi închis traficului perioade lungi de timp. Mai exact, acesta va fi închis din nou, pentru câteva zile, însă deocamdată nu se ştie data la care vor fi impuse restricţiile. Până atunci, prin pasaj se va circula pe minim o bandă, iar dacă vor exista restricţii acestea vor fi impuse noaptea, atunci când traficul este redus, pentru a nu perturba deplasarea timişorenilor prin oraş.

Cum explică Robu traficul fluent din prima zi de școală în Timișoara

Primarul Nicolae Robu a comentat și pe marginea traficului fluent din prima zi de școală, punându-l pe seama faptului că prin pasajele Jiul și Popa Șapcă s-a circulat fără restricții, în ambele sensuri de mers. Cât despre semafoarele din oraș, acesta a spus că „am tot văzut panică indusă că va fi o nenorocire în prima zi de școală și o să vadă ce o să pațească Robu că va bloca tot orașul cu semafoarele în prima zi de școală. (…) Prostiile astea cu semafoarele care încurcă traficul ar fi cazul să nu mai fie pe agenda noastră de discuții, pentru că este absolut ridicol, că este un proiect în implementare și nu suntem în stadiul în care semafoarele să fie sincronizate și că la finalizarea proiectului vom putea să vedem și beneficiile. Deocamdată nu le putem vedea. A fost o decepție ieri pentru unii că s-a circulat foarte bine în oraș”.

1 COMENTARIU

  1. Las-o dracu de semaforizare. Mai prostule ai blocat tot orasul. Si sa-ti mai spun inca ceva, caminoul de face curatenie pe strazi cu periile rotative. Daca nu le pui apa, doar imprastie praful prin casele oamenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.