Primarul Robu a stabilit data la care vrea să facă mitingul prin...

Primarul Robu a stabilit data la care vrea să facă mitingul prin care să ceară finanţare de la guvern pentru centură

1
DISTRIBUIȚI

robu hartii 1

Soluţie radicală pentru obţinerea finanţării pentru centură: primarul Timişoarei face sondaj pe Facebook pentru a afla dacă şoferii vor să iasă în stradă să protesteze pentru a atenţiona guvernul Cioloş că e necesar să aloce bani pentru mult dorita rută de ocolire a Timişoarei. Dacă timişorenii se arată de acord, protestul ar urma să aibă loc sâmbătă, 24 septembrie, ora 10.00.

„Am făcut toate diligențele de rigoare, respectuos și cu argumentație logică, de necombătut, pentru a sensibiliza Guvernele României – toate care s-au perindat în fruntea țării din iunie 2012 de când am devenit Primar și până în prezent-, fără niciun rezultat.


Am discutat față-n față cu dl. Prim Ministru actual, Dacian Cioloș, cu mare încredere în Domnia Sa, arătându-i și un filmuleț cu ce se întâmplă la o oră oarecare din zi pe unul din bulevardele cele mai afectate de lipsa centurii. Răspunsul primit a fost același: nu sunt bani! Zilele trecute, am aflat că în master planul pe transporturi, Centura Timișoarei –ne referim la tronsonul Drumul Lugojului – Drumul Șagului, adică: la Centura Sud, cum s-a consacrat să i se spună- ocupă o poziție marginală, fiind planificată a se realiza în 2022-2023! Evident, până atunci, sunt bani pentru o mulțime de alte obiective, inclusiv pentru o mulțime de centuri, greu -ca să nu spun imposibil- de susținut drept mai prioritare decât Centura Timișoarei! Ei bine, în această situație, eu consider că nu mi-aș face datoria până la capăt față de zecile de mii de timișoreni care m-au votat și revotat să le reprezint interesele, dacă nu aș recurge și la un alt fel de argument față de cele folosite până acum –acestea rămânând, evident, valabile și centrale în demersurilor noastre-, și anume: la un MARE MITING PENTRU CENTURĂ!”, a scris Nicolae Robu pe Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Ba mincinosule…. înainte de primul mandat te bateți cu pumnul în piept ca o vei face…. ai făcut rahatu praf. Crezi ca pe cei de sus ii interesează mitingul tău atât timp cât noi în parlament sau un senat nu avem nici o persoana care sa reprezinte interesele Timișului. Ce dracului cauta Blaga pe listele din Timiș și pe lângă el multi alții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.