Primul eșec pentru BC SCM Timișoara în amicalele din Serbia a venit...

Primul eșec pentru BC SCM Timișoara în amicalele din Serbia a venit contra unei echipe românești. Când are loc următorul joc al ”leilor”

0
DISTRIBUIȚI
bc timisoara - vojvodina (15)
BC Timișoara, depășită pentru prima dată în teste

BC SCM Timișoara a simțit ieri seară pentru prima dată gustul eșecului în testele din presezon. Elevii lui Nenad Mandic au fost învinși în al patrulea joc de pregătire, al treilea disputat în Serbia, de către colega din campionat Steaua București, scor 82-92.


În precedentul test bănățenii învinseseră gruparea sârbă Zlatibor Cajetina.

În reeditarea duelului de Liga Națională cu Steaua, noua BCT s-a impus într-un singur sfert. 16-24, 25-18, 22-25 și 19-25 au fost rezultatele pe fiecare pătrime în parte. Long, marcator a 25 de puncte și Dudzinski, 26, au impresionat la bucureștenii. Marcatorii ”leilor” au fost: Mladen Jeremic 26 puncte, Octavian Popa Calotă 14, Adrian Diaz 14, Marko Čakarević 9, Milos Komatina 7, Ionuț Drăgușin 6, Nikola Otasevic 4 și Zoran Milencovici 2.

Cu o zi înainte, marți, BC Timișoara înregistrase a treia victorie în teste și a doua din cantonamentul sârbesc, un 90-70 cu localnica KK Zlatibor-Cajetina. În acest meci Octavian Popa Calotă a fost cel mai bun marcator al echipei, cu 15 puncte, urmat în ordine descrescătoare la acest capitol de Adrian Diaz 14 puncte, Marko Čakarević 14, Mladen Jeremic 13, Milos Komatina 11, Georgian Păun 7, Ionuț Drăgușin 6, Zoran Milencovici 5, Alexandru Cristian Albu 2, Nikola Otasevic 2 și Andrei Ghiriș 1.

În precedentele două partide BCT trecuse de Vojvodina la Timișoara și de Borac Cacak, în primul test din stagiul de la Zlatibor. Echipa pregătită de Nenad Mandic va disputa ultimul amical din Serbia sâmbătă, 3 septembrie, contra grupării Sloboda Uzice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.