Primul magazin Leroy Merlin din vestul României s-a deschis la Timișoara

Primul magazin Leroy Merlin din vestul României s-a deschis la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
frederic lamy director general leroy merlin romania
Directorul Leroy Merlin România, la deschiderea oficială a magazinului din Timișoara Foto Adrian Pîclișan

Leroy Merlin, liderul actual al pieții de bricolaj din Franța și al treilea retailer la nivel mondial, a deschis, astăzi, la Timișoara primul magazin din vestul țării.


Acesta este al 15 lea din România, iar lansarea de astăzi reprezintă ultimul episod din procesul de dezvoltare și rebranding al magazinelor bauMax. ”Leroy Merlin reușește prin deschiderea magazinului de la Timișoara să acopere aproape în totalitate teritoriul României, îndeplinindu-și în felul acesta misiunea de a facilita accesul românilor la produse de bricolaj și amenajarea locuințelor, prin practicile noastre comerciale de prețuri mici și calitate a serviciilor oferite. De aceea, Timișoara va fi un oraș simbol și pentru noi, locul în care se încheie un capitol din dezvoltarea Leroy Merlin și se deschide un altul, în care vom dezvolta proiecte noi pentru clienții noștri”, a declarat Frederic Lamy, directorul general al Leroy Merlin România.

Magazinul , situat pe Calea Șagului din Timișoara, se întinde pe o suprafață de peste 13.400 mp, din care 4.000 mp o reprezintă zona de drive-in unde clienții pot să cumpere și să încarce direct în mașini. Va fi deschis de luni până sâmbătă între orele 07 -21, iar duminica între 9 – 19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.