Protest cu jocuri de cuvinte, la Timișoara, pentru anchetarea lui Gabriel Oprea....

Protest cu jocuri de cuvinte, la Timișoara, pentru anchetarea lui Gabriel Oprea. Vezi ce mesaje au avut manifestanții FOTO

1
DISTRIBUIȚI

protest-oprea-3

Aproximativ 100 de oameni s-au adunat astăzi în Piața Victoriei din Timișoara pentru a protesta la adresa senatorilor care nu au încuviințat începerea urmăririi penale în cazul fostului vicepremier lui Gabriel Oprea în cazul acuzației de omor din culpă – adusă de DNA în cazul morţii poliţistului Bogdan Gigină, care a decedat în timpul serviciului ca urmare a după unui accident rutier.

Acțiunea a început la ora 18.00, atunci când protestatarii au pornit într-o plimbare de la Operă la Catedrală. Aceștia și-au exprimat nemulțumirea scandând „DNA, să vină să vă ia”, dar mai mult prin mesaje înscrise pe pancarte, undele dintre ele pline de imaginație, cum ar fi „imunitatea n-Oprea dă” sau „onoarea n-Oprea are”. După scurta plimbare, protestatarii au revenit în fața Operei, unde au rămas scandând „Demisia”.


Între timp, numărul protestatarilor a crescut, iar acțiunea este una pașnică.

Organizatorii au fost avertizați de jandarmi că de la ora 19.00 aici va avea loc un eveniment sportiv cu care protestul ar fi bine să nu interfereze.

1 COMENTARIU

  1. Din nou sa adeverit ca suntem un popor de rahat ce ne meritam soarta. RUSINE MARE !!! Stam pe facebook dar nu iesim in strada sa facem dreptate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.