Război cu arme albe între interlopi. Vezi legătura cu împușcăturile de la...

Război cu arme albe între interlopi. Vezi legătura cu împușcăturile de la stadionul ”Dan Păltinișanu” UPDATE Decizie de ultimă oră a polițiștilor

3
DISTRIBUIȚI
DUSCO03_resize
Moisa ”Dușco” a fost dus pentru audieri la sediul Poliției din Săcălaz Foto Arhivă

Lupte de stradă cu arme albe între interlopi, vineri seara, în localitatea timișeană Uivar. Protagoniștii duelului au fost Florin Moisa, zis „Duşco” și Ioan Lohan.

Între cei doi exista de mai multe săptămâni o situație tensionată, Lohon susținând pentru PRESSALERT.ro, în urmă cu aproape o săptămână, faptul că totul ar fi pornit de la pistolul cu care s-ar fi tras în incidentul de la stadionul ”Dan Păltinișanu” din Timișoara, când mașina lui Marius Calafeteanu a fost găurită de trei gloanțe de 9 mm. Arma a dispărut fără urmă, protagoniștii susținând că au aruncat-o de frică. Lohan a susținut că arma ar fi ajuns la el prin intermediul lui ”Dușco” și că, ulterior, ar fi fost vândută, ajungând în Germania.


Varianta sa nu a putut fi susținută cu niciun fel de probă. Vă reamintim că Moisa ”Dușco”  a fost bătut cu parii lângă siciriul mamei sale de alți interlopi, după ce s-a aflat că vrea să depună mărturie în dosarul împușcăturilor în favoarea lui Ciprian Dăscălescu.

Astăzi, când Lohan s-a întors la Uivar din Timișoara a fost întâmpinat, când a coborât din autobuz de Moisa. ”A venit spre mine și a început să mă lovească cu pumnii. Eu m-am tot dat în spate și i-am spus să se oprească că am cuțit. Dușco avea o sabie. A văzut toată lumea că m-a atacat. Am scos cuțitul și m-am apărat. Nu mai aveam unde să merg în spate. V-am spus că nu se va ajunge bine cu ăsta. Am sunat la 112”, a susținut Lohan. În urma incidentului, ”Dușco” a fost rănit ușor la mâna stângă. Polițiștii sosiți la fața locului i-au ridicat pe cei doi și i-au dus pentru audieri la Săcălaz. La ora redactării acestui material, cei doi dădeau declarații.

UPDATE Cei doi bărbați implicați în scandal au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind introduși în arestul Poliției Timiș.

3 COMENTARII

  1. Voi ăia care judecati fără să cunoașteți amănuntele scrieți totul aiurea.Eu nu sant INTERLOP, sant un om simplu și cer să fiu lăsat în pace de GUNOAIE ca DUSKO, PRESA scrie doar ce vrea ei. ……….asta este trăim intr-o ȚARĂ de cacat unde fiecare își face LEGEA LUI. …….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.