Reacție rapidă: hoț de buzunare, prins de polițiști înainte de a apuca...

Reacție rapidă: hoț de buzunare, prins de polițiști înainte de a apuca să coboare din autobuz. Vezi câți bani furase

1
DISTRIBUIȚI

autobuz rattSpiritul civic al unui timișorean și reacția extrem de rapidă a polițiștilor a dus, astăzi, la prinderea unui hoț de buzunare, un bărbat de 41 de ani care furase portmoneul unui pensionar.

Suspectul și victima călătoreau cu o cursă Expres pe Calea Șagului, iar în timpul jafului, un călător a observat cum pensionarul e buzunărit și lăsat fără portmoneu.


Omul nu a stat pe gânduri și a sunat la 112, dându-le polițiștilor toate detaliile. Oamenii legii au acționat imediat și au ajuns în stația de la „Arta textilă” odată cu expresul, urcând și prinzându-l pe hoț.

„Din cercetări a reieșit că bănuitul, aflându-se într-un mijloc de transport în comun, i-ar fi sustras unui bărbat de 81 de ani portmoneul în care avea documente personale, 300 de euro, 200 de dolari și 400 de lei. Prejudiciul a fost recuperat de polițiști, banii fiind predați păgubitului”, transmite poliția Timiș.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, bărbatul fiind condus la sediul secției pentru audieri, urmând a fi dispuse măsurile legale față de acesta. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuitului.

Foto: Arhivă

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.