Reacție surprinzătoare a lui Nicolae Robu după ce a fost acuzat de...

Reacție surprinzătoare a lui Nicolae Robu după ce a fost acuzat de ”golănie” în scandalul listelor pentru parlamentare

2
DISTRIBUIȚI

lansare candidati pnl timis 2016 nicolae robu vasile blaga 3

Miza alegerilor parlamentare din luna decembrie este una extrem de mare încât politicienii se transformă peste noapte. Liderul PNL Timiș, Nicolae Robu, a fost ținta celui mai dur atac din interiorul partidului, din cauza discuțiilor purtate pe tema ocupării locului trei pe lista pentru Camera Deputaților.


Dacă pe de o parte Nicolae Robu ar fi dorit ca acesta să revină protejatului său Marian Vasile, primarii din PNL au cerut ca pe acest loc să candideze Petru Roman, edilul-șef din Deta, care are probleme cu legea.

Decizia primarului s-a lăsat cu demisia a 18 primari din biroul permanent județean, dar și cu o acuzație extrem de dură făcută de secretarul general al PNL Timiș, Dănuț Groza. „Nu mi se pare corectă atitudinea lui Robu. Ce face el e o golănie, când vorbește de paritate. Până acum n-a fost paritate nici la listele la CJ Timiș, nici la Consiliul Local Timișoara. Dacă voia paritate, trebuia ca Titi Sandu să fie viceprimar. Sau măcar city manager de la fostul PDL. Când îi convine paritatea, o invocă. Când nu-i convine, spune că toți suntem acum liberali. El ne consideră pe noi proști, iar el e deștept”, a declarat acesta.

Astăzi, întrebat de PRESSALERT.ro despre atacul lui Groza, Robu s-a fâstâcit. „Nu am niciun comentariu. Nici nu știu despre ce este vorba. Și dacă aș ști, nu aș avea ce să comentez. Ce am de discutat în PNL, discut în PNL și apoi comunic ce consider că este cazul. Nici nu știu despre ce este vorba”, a declarat acesta.

2 COMENTARII

  1. Ce discutam despre nimicuri cand principalul punct este a nu accepta candidatura lui Blaga in Timis si dl.Robu nu intelege ca face un mare rau scadere in procente sustinerea fara logica a unui ,,mitic” in judetul nostru care-l respectam nu ca altii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.