REVANȘĂ Ripensia Timișoara a obținut în deplasare primul succes în Liga a...

REVANȘĂ Ripensia Timișoara a obținut în deplasare primul succes în Liga a III-a. O altă trupă bănățeană e lider în Seria a IV-a. Vezi rezultatele etapei a doua

0
DISTRIBUIȚI
ripensia-sebis-49s
Ripensia Timișoara a obținut primul succes în Liga a III-a

FC Ripensia Timișoara s-a impus la scor în prima deplasare din C. A fost un neverosimil 4-1 pe terenul vicecampioanei Seriei a IV-a, Performanța Ighiu, obținut după ce în etapa inaugurală roș-galbenii dezamăgiseră contra Sebișului. O altă trupă de pe Bega, ACS Poli II Timișoara s-a instalat pe primul loc după ce a trecut de Cetate Deva cu 5-1!

Elevii lui Remus Steop s-au revanșat după acel 0-3 de pe teren propriu. Pe ”Cetate” din Alba Iulia ”Ripi” s-a descurcat excelent în fața Ighiului. Mediop a spart și el gheața în Liga a III-a cu un trasor în vinclu din afara careului, cu care a deschis scorul în minutul 17. Peste un sfert de oră s-a făcut 2-0 pentru oaspeți în urma șutului deviat al lui Zaluschi.


La reluare, tot roș-galbenii au avut inițiativa și au puncta pentru 3-0 prin Ungureanu (52). În fine, același ”Zalu” a dus scorul la un dur 4-0 (82) pentru FC Ripensia. Reușita de onoare a gazdelor a venit cu trei minute înainte de final, când Poiană l-a învins pe Rădulescu de la punctul cu var. Dictându-se în prealabil fault la o intervenție a lui Călin Toma.

Ripensia a obținut astfel primele trei puncte în eșalonul terț și arată că jocul cu Naționalul a fost un accident. În runda următoare trupa lui Remus Steop primește replica Lugojului.

Performanța Ighiu: Tiuț (41 Miklos) – Bold, Ov. Turuș (cpt., Mintaș), Vlădia, Cornea – Gît, Fetița (61 Poiană), Făgărășanu,  Cherecheș (41 Keita) – F. Himcinschi, R. David. Antrenor Adorian Himcinschi.

Ripensia Timișoara: Rădulescu – Ad. Popa (cpt.), Apro (64 Francescu), C. Toma, An. Popescu, Semeniuc (89 Cl. Filip), Zaluschi, Briciu, Ungureanu (85 Nanu) – Mediop, Golda (83 Olărescu). Antrenor: Remus Steop.

Lugojul s-a impus în derby-ul județean

Primul meci între timișene, Millenium Giarmata vs. CSM Lugoj, a fost tranșat de vizitatori cu 2-0. Tot în această rundă a doua din C4, Mama Mia Becicherecu Mic a suferit un eșec sever pe ”CFR”, scor 0-3 cu Unirea 1924 Alba Iulia, în timp ce cealaltă trupă timișeană, ”satelitul” lui ACS Poli s-a instalat pe prima poziție după al doilea succes consecutiv. De această dată elevii lui Adrian Stoicov, printre care s-au aflat Smaranda, Neagu și Drăghici, de la echipa I, s-au impus convingător în fața Devei, scor 5-1 pe ”Colterm”. Atacantul Tavi Drăghici a deschis de altfel scorul pentru timișoreni vineri. Celelalte rezultate: Național Sebiș – CSM Școlar Reșița 1-0, Pandurii II – UTA BD II 0-3 și Industria Galda – Gloria Cermei 0-1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.