Start FALS pentru Ripensia Timișoara în Liga a III-a. Sebișul s-a răzbunat...

Start FALS pentru Ripensia Timișoara în Liga a III-a. Sebișul s-a răzbunat pe roș-galbeni în jocul oficial GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1617355152">
ripensia - sebis (19)
Noua tribună de pe ex-Tehnomet nu s-a putut bucura de victorie

Momentul mult așteptat în Ciarda Roșie, debutul în ”C” al Ripensiei, s-a transformat într-un vis urât. Deși a fost învinsă clar în jocul amical direct din această vară (5-1), Național Sebiș s-a răzbunat în prima etapă de campionat chiar la Timișoara, scor 3-0 pentru elevii lui Călin Cojocaru. Toate reușitele oaspeților au venit din bocancul aceluiași jucător, atacantul Dragoș Săulescu.

Ripensia nu a început rău jocul de pe fosta arenă Tehnomet. În fața unei tribune noi, care nu a fost însă plină până la refuz, Zaluschi a avut prima șansă importantă. Mijlocașul timișorean era să-l surprindă pe Fișteag din lovitură liberă, bolta sa lovind barele undeva la încheietură. După acest moment oaspeții au dat primele semne că nu au venit cu gânduri defensive. Cârstoiu (min. 16) fiind aproape de o reluare periculoasă din apropiere. Iuga (24) l-a copiat, dar nu același lucru s-a întâmplat cu Săulescu peste șase minute. Siminic a prelucrat un balon pe banda stângă și i-a pasat atacantului Sebișului în gura porții, formalitate. Nu trec nici trei minute și același Dragoș Săulescu, fost la Cisnădie și dorit la un moment dat la ASU Poli, a slalomat prin defensiva roș-galbenă și a așezat balonul în poartă.

Antrenorul Remus Steop a mutat la cabine, Semeniuc și Nanu fiind schimbați încă de la pauză. De altfel, juniorii par să-i fi tras în jos pe amfitrioni, în condițiile în care Briciu și Adi Popa au fost introduși pe parcurs. Chiar și așa tot arădenii aveau să mai puncteze o dată în partea secundă. Autor, tot Săulescu, în urma unor greșeli în lanț ale timișorenilor.

Început sub așteptări pentru ”Ripi”, după 68 de ani de așteptare dacă luăm în considerare gruparea veche. Pe elevii lui Remus Steop nu-i așteaptă nici în runda a doua un meci ușor, deplasare la Ighiu.

Ripensia Timișoara: Rădulescu – L. Luca (50 Ad. Popa), Hecsko, Apro, An. Popescu – Semeniuc (46 Ungureanu), Francescu (53 Briciu), Zaluschi, Nanu (46 Grunță) – Golda, Mediop. Antrenor: Remus Steop.

Național Sebiș: Fișteag – Rosenblum, Stupu (90+1 Basic), C. Suciu, Siminic (cpt.) – Cârstoiu, Avramescu (83 Clej) – Susan, Mihuța, Iuga – Săulescu (73 Ciocan). Antrenor: Călin Cojocaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.