Roxana Iliescu, surprize neplăcute după instalarea la conducerea CJ Timiş. Ce planuri...

Roxana Iliescu, surprize neplăcute după instalarea la conducerea CJ Timiş. Ce planuri anunţă vicepreşedintele odată cu noua organigramă VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

roxana-iliescu-pressalert-live-2

La fel ca și președintele Consiliului Județean Timiș, Sorin Grindeanu, vicepreședintele instituției, Roxana Iliescu, a avut parte de surprize neplăcute odată ce a ajuns în postura de șef. Iliescu a fost invitată în această seară la PRESSALERT.LIVE, acolo unde a oferit detalii despre experiența ei de până acum la conducerea CJ Timiș.

„Eu vin dintr-o profesie liberală și sunt obișnuită cu un ritim mai alert. La Consiliul Județean Timiș lucrurile se petrec într-un ritm mai lent. Încercăm să imprimăm un nou ritm, mai alert, diferit”, a spus aceasta. La întrebarea „ce v-a șocat în Consiliul Județean Timiș?”, Roxana Iliescu a răspuns „o anumită atitudine din partea mai multor persoane care fac parte din aparatul de specialitate, de care nu am fost bucuroasă să aflu.


Sunt foarte multe lucruri, și eu sunt foarte deschisă, sunt foarte multe lucruri cu care nu sunt de acord. De multe ori am senzația, chiar dacă suntem acolo, că am fi din afara sistemului. Acum am aceeași senzație chiar și fiind acolo ca și când am fi în CJ Timiș mai degrabă să îi încurcăm pe ceilalți, decât să venim în sprijinul lor. Văd foarte multe lucruri care se întâmplă altfel decât concep eu. Atitudinea pe care o au funcţionarii vizavi de solicitările venite din afară, să zicem că vreți să faceți un demers cu ajutorul CJ Timiș, senzația mea în multe cazuri a fost că mai degrabă vă încurcă, ceea ce nu este în regulă”, a povestit invitata.

Doar câteva zile mai despart conducerea CJ Timiș de momentul la care noua organigramă a instituției va fi supusă la vot. Conform împărțirii, Roxana Iliescu are sarcini clare. „În mod sigur, indiferent de faptul că cele două, Direcția Generală Tehnică și Instituția Arhitectului-Șef, vor veni în subordinea mea, în continuare o să doresc să mă implic susținut pe Departamentul de Învățământ, Cultură și Sport și voi ține legătura și voi duce mai departe proiectele începute cu instituțiile de cultură”, a precizat invitata. Aceasta a apreciat și că CJ Timiș trebuie să pună accent pe absorbția fondurilor europene.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.