SCM Politehnica își verifică bateria înainte de încleștarea cu Dinamo. Pero Milosevic...

SCM Politehnica își verifică bateria înainte de încleștarea cu Dinamo. Pero Milosevic nu a uitat ultimul ”episod” de pe teren propriu cu bucureștenii

0
DISTRIBUIȚI
Pero Milosevic, tehnicianul lui SCM Politehnica
Pero Milosevic, tehnicianul lui SCM Politehnica

Alb-violeții vor încheia mâine o prima perioadă infernală din acest sezon. SCM Politehnica întâlnește campioana Dinamo pe teren propriu după ce a disputat patru meciuri în mai puțin de două săptămâni. Tehnicianul Pero Milosevic admite că alb-roșii sunt favoriți, dar asta nu înseamnă că timișorenii exclud victoria din calcule.

Antrenorul bănățenilor nu a uitat nici cum a decurs precedentul joc în Sala ”Constantin Jude” cu dinamoviștii, duel în urma căruia Poli a fost eliminată în semifinalele naționale. ”Am sosit abia ieri şi am făcut un antrenament… E dificil să joci joi-duminică, dar toate echipele care au competiții europene se confruntă cu asemenea probleme. Ne-am dorit asta. Am câștigat o partidă, puteam mai mult. La Vaslui pe final puteam mai mult.


De Dinamo ce putem spune, e echipa campioană, are o bancă și un antrenor foarte buni. Vom lupta cu toate puterile, dar în acest moment ei sunt favoriți. Cu toate problemele din ultimul moment. Ei sunt mai proaspeți, dar trebuie să demonstreze pe teren că sunt mai buni. Nu ca ultima dată aici, Dinamo are o echipă bună și nu avea nevoie de un altfel de ajutor”, a declarat Pero Milosevic.

Tehnicianul timișorenilor i-a lăudat pe Fenici, Pejovic și Simovic, jucători care în ciuda unor probleme medicale nu au ratat ultimele partide și vor fi și mâine în teren. ”Trebuie să faci un joc perfect cu Dinamo pentru a câștiga în aceste condiții. Portarii trebuie să fie în formă maximă. Să evoluăm cu cap și curaj”, a adăugat Milosevic. Antrenorul lui SCM Poli crede că cele două eșecuri din campionat sunt explicabile. ”Nu e nicio presiune, pe Dinamo e presiune. Am știut dinainte că treptat treptat trebuie să ne intrăm în formă. În play-off va conta fiecare meci”, a conchis Pero Milosevic.

Handbaliștii alb-violeți au cedat joi la Vaslui și resimt oboseala drumurilor lungi. ”Ne simțim puțin obosiți, mai mult din cauza drumurilor, dar nu avem ce face, trebuie să trecem peste. Dinamo vine ca favorită, normal, au ieșit campioni, dar noi nu avem nicio presiune, ne facem jocul. Într-adevăr poate mai avem nevoie de puțin timp care e nevoie pentru o echipă. Suntem împreună de o lună și jumătate. Prioritar e Europa, apoi campionatul, pentru că mai e mult până când se va termina. Sunt convins că ne vom atinge obiectivul după ce vom trece peste această perioadă încărcată. Noi vrem să câștigăm fiecare meci, dar da, dacă pierzi un meci acasă, speri să compensezi în deplasare”, a spus și Leonard Ștefan.

Partida dintre SCM Politehnica Timișoara – Dinamo București se dispută mâine, de la ora 11.00, în Sala ”Constantin Jude”. După trei runde bănățenii au cele trei puncte obținute la Constanța, Dinamo are maximum: 3 victorii din 3 jocuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.