SCM Politehnica înfruntă Călărașiul întărit cu medaliați de la Timișoara. Când e...

SCM Politehnica înfruntă Călărașiul întărit cu medaliați de la Timișoara. Când e programat jocul din Liga Zimbrilor

0
DISTRIBUIȚI
handbal politehnica cupa ehf (6)
SCM Politehnica vrea să se mențină neînvinsă. Foto: Adrian Pîclișan

SCM Politehnica Timișoara nu are prea mult timp de respiro după victoria din Cupa EHF. Mâine, handbaliștii alb-violeți primesc replica Dunării Călărași, una dintre formațiile bine cotate ale Ligii Zimbrilor. Mai mult, vizitatorii se prezintă în Banat cu trei foști jucători care în sezonul trecut au luat locul 3 sub comanda lui Pero Milosevic.

Irakli Chikovani, Mihai Timofte și Iulian Halcă se prezintă ca oaspeți în Sala ”Constantin Jude”.


Cei trei nu au plecat tocmai fericiți deși au luat locul 3 național cu Poli. Motivul, factorul financiar. Totuși, între timp Poli s-a transformat și s-a întărit pentru sezonul european. După victoriile de la Constanța și din preliminariile EHF Cup, cu Polva Serviti, timișorenii vizează a treia victorie oficială consecutivă. Ora partidei însă, 16.00, într-o zi lucrătoare, nu e tocmai potrivită afluenței publicului.

”Miercuri, nu știu câtă lume va veni, avem nevoie de ajutor. E o oră stabilită de televizune și trebuie să o respectăm Am văzut meciul lor cu CSM. Toată lumea vorbește că se vor lupta la titlu. Noi nu suntem printre favorite, îmi place acest aspect… Chikovani joacă centru la ei, au un alt inter stânga, au și un stângaci bun. Călărașiul și-a făcut o echipă foarte bună, s-a investit acolo. Sunt mai puternici ca anul trecut, dar vom încerca să câștigăm”, a declarat Pero Milosevic.

Partida SCM Politehnica – Dunărea Călărași are loc mâine, de la ora 16.00 (TVR 2). Timișorenii au stabilit pentru acest sezon accesul pe baza biletelor la partidele de pe teren propriu, un tichet costă 10 lei, intrare generală. De asemenea se pot achiziționa și abonamente, cel mai ieftin costă 130 lei. Detalii AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.