Handbaliștii lui SCM Politehnica, optimiști la sosirea în Estonia. Ce a spus...

Handbaliștii lui SCM Politehnica, optimiști la sosirea în Estonia. Ce a spus Cristian Fenici, căpitanul timișorenilor, înainte de returul din Cupa EHF

0
DISTRIBUIȚI
handbal politehnica cupa ehf (10)
Cristian Fenici, căpitanul lui SCM Poli. Foto: Adrian Pîclișan

SCM Politehnica Timișoara a ajuns la destinație pentru manșa secundă din primul tur al Cupei EHF, care va avea loc mâine. Elevii lui Pero Milosevic vin după un eșec în campionat cu Dunărea Călărași, dar pornesc favoriți în fața celor de la Polva Serviti după succesul la patru goluri diferență înregistrat în meciul tur.

Timișorenii au ajuns dimineața la Polva, o localitate cu nici 7.000 de locuitori din sudul Estoniei. Fenici și compania au avut un drum lung de parcurs pe traseul Timișoara-Munchen-Tallin-Polva, la doar câteva zile după duelul greu, cedat la limită cu Dunărea Călărași pe teren propriu.


”Mergem în deplasare, jucăm sâmbătă, ne întoarcem duminică seara, apoi repede trebuie să ne pregătim pentru jocul de la Vaslui. Cu joc tot la trei zile, avem nevoie de o foarte bună pregătire fizică şi o bancă cu jucători ce pot evolua oricând la acelaşi nivel. Vom încerca să luptăm de fiecare dată la maximum, noi nu am prea fost obişnuiţi să avem un sezon în acest ritm, de jocuri sâmbătă-miercuri. Trebuie să jucăm, pentru că aşa e când ai meciuri şi în Europa”, a spus tehnicianul Pero Milosevic după ultimul joc.

Fenici: ”Cel mai importat e să ne calificăm”

SCM Poli are prima șansă în fața lui Polva după 26-22 în tur, dar rezultatul a fost strâns de estonieni pe final. Alb-violeții și-au propus să câștige și în deplasare pentru a nu avea emoții. ”Am ajuns după un drum mai lung la Polva, suntem optimiști și vrem să ne calificăm. Vrem să facem un meci bun și să și câștigăm. Dar cel mai important pentru noi e calificarea. Asta ne dorim cel mai mult. O victorie ar fi perfectă și acasă am făcut un meci bun, dar am avut o grămadă de ratări singur cu portarul. Sper să nu mai greșim în fața porții. A fost un meci frumos când am debutat, am jucat la Thun și apoi ne-am calificat acasă cu o sală arhiplină. A fost senzațional. Așteptăm să ne calificăm și să aducem un asemenea public cu formația norvegiană. Trebuie să nu facem multe greșeli neforțate. În asemenea meciuri orice detaliu contează”, a declarat Cristian Fenici, căpitanul lui SCM Poli.

Partida Polva Serviti – SCM Politehnica Timișoara se dispută mâine, de la ora 18.00 și nu va fi televizată. Câștigătoarea dublei manșe va întâlni în turul al II-lea gruparea norvegiană Arendal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.