Un nou drum lung pentru SCM Politehnica în Liga Zimbrilor. Ce spun...

Un nou drum lung pentru SCM Politehnica în Liga Zimbrilor. Ce spun alb-violeții despre duelul cu imprevizibila HC Vaslui

0
DISTRIBUIȚI
Filip Marjanovic ar trebui să aibă un ascendent moral în fața porții vasluiene
Filip Marjanovic ar trebui să aibă un ascendent moral în fața porții vasluiene

Victorioasă în Estonia, în Cupa EHF, SCM Politehnica Timișoara nu a avut mult timp pentru a sărbători calificarea în turul II preliminar. Elevii lui Pero Milosevic revin la jocurile din Liga Zimbrilor, acolo unde au joi meci, în deplasare, cu HC Vaslui, grupare care a învins vicecampioana CSM București în etapa trecută.

Atât SCM Poli, cât și Vasluiul, au o victorie și o înfrângere în campionat. Dacă bănățenii sunt pe 0 la diferența de goluri, moldovenii au suferit în schimb o înfrângere aspră în prima rundă pe teren propriu, cu Turda, scor 28-45, dar s-au revanșat în runda trecută, învingând CSM-ul la un gol diferență.


”Respectăm Vasluiul, sunt o echipă care joacă rapid pe teren propriu. Au pierdut la scor cu Turda, dar au făcut o partidă fantastică și au câștigat la București. Jucătorii sunt pregătiți, deși am fost la Constanța, în Estonia, acum la Vaslui. E mult, dar ce putem face, e munca noastră, suntem profesioniști. Fie că jucăm aici sau acolo vremă să batem o echipă ca cea a Vasluiului, cu jucători și antrenor foarte buni, cu un public fenomenal. Trebuie să jucăm extrem de bine în defensivă și să facem și alte lucruri. Trebuie să fim atenți când pierdem baloanele, căci Vasluiul e o echipă care muncește mult. Cu siguranță e un meci mai dificil ca cel din Estonia”, a declarat Pero Milosevic, tehnicianul lui SCM Politehnica.

”Victoria cu CSM spune multe despre ei, dar mergem acolo într-o formă bună și sper să ne impunem. Mai avem o victorie în deplasare, la Constanța, dar e un meci nou. Suntem profesioniști, ne pregătim pentru fiecare joc și vrem să fim într-o formă bună. E un campionat de calitate. Prietenii mi-au spus că în acest sezon va fi mult echilibru. Orice echipă poate bate orice echipă și suntem pregătiți pentru asta. Avem o bună defensivă și portari buni, apoi ne concentrăm pe atac”, a spus și Filip Marjanovic, unul dintre stranierii sosiți în vară la clubul alb-violet.

Cele două echipe s-au întâlnit în această vară într-un test în Sala ”Constantin Jude”, încheiat cu victoria bănățenilor, scor 32-29. Meci în care Marjanovic a debutat cu 13 goluri pentru gazde. Partida HC Vaslui – SCM Politehnica Timișoara se dispută joi, de la ora 18.00 (netelevizat), în etapa a III-a a Ligii Zimbrilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.