Simona Neumann va primi „Diploma de Excelenţă” a judeţului Timiş pentru coordonarea...

Simona Neumann va primi „Diploma de Excelenţă” a judeţului Timiş pentru coordonarea echipei care a adus Timișoarei titlul de Capitală Culturală Europeană

0
DISTRIBUIȚI

sarbatoare-2021-centru-capitala-culturala-9

Simona Neumann, directoarea Asociaţiei Timişoara Capitală Culturală Europeană, care a elaborat proiectul graţie căruia capitala Banatului a primit titlul de Capitală Culturală Europeană în anul 2021, va primi „Diploma de Excelenţă” a judeţului Timiş.


Proiectul va fi supus la vot vineri, atunci când aleşii locali se vor reuni în cadrul unei şedinţe de plen.

„D-na Simona Neumann, director executiv al Asociației Timișoara 2021, Capitală Europeană a Culturii este cea care a coordonat proiectul prin care oraşul Timișoara a câştigat, vinerea trecută, respectiv 16 septembrie 2016, titlul de Capitală Culturală Europeană în 2021. D-na Simona Neumann este omul care mișcă lucrurile în cadrul Asociației. Ea ii organizează pe toți cei implicați și a depus toate diligențele necesare pentru realizarea dosarului Timișoarei pentru candidatura orașului la titlu de Capitala Europeană a Culturii în anul 2021, acest binemeritat titlu, fiind rezultatul efortului imens depus de dumneaei şi echipa pe care o coordonează”, se arată în referatul proiectului. Pentru acordarea distincţiei va fi organizată o ceremonie specială.

Amintim că, recent, şi Consiliul Local Timişoara a decis ca Neumann şi echipa alături de care a muncit la elaborarea proiectului câştigător să primească titlul de Cetăţean de Onoare al judeţului Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.