Singurul sport care a adus AUR României la Rio, promovat printr-o acțiune...

Singurul sport care a adus AUR României la Rio, promovat printr-o acțiune specială și la Timișoara. Ce nume importante din scrimă au fost invitate

0
DISTRIBUIȚI
scrima (21)
Demonstrație de scrimă la Timișoara

Federația Română de Scrimă va întreprinde mâine o amplă acțiune simultană de promovare a scrimei și de atragere a cât mai multor copii către acest sport, în unsprezece orașe din România, inclusiv Timișoara.


La fel ca anul trecut, în Capitala Banatului revine fostul campio olimpic Mihai Covaliu, alături de el la FlashMob România au mai fost invitați în Piața Operei tinerii Silviu Roșu și Anca Săveanu.

Acțiunea are loc la o lună de zile de la revenirea lotului național de la JO 2016. La Rio, Simona Gherman, Ana Maria Popescu, Simona Pop şi Loredana Dinu au adus singura medalie de aur pentru România la proba de spadă pe echipe. Evenimentul are loc concomitent în 11 orașe, inclusiv cu participarea celor patru campioane olimpice. Slobozia, Constanța, Iași, Târgu Mureș, Cluj Napoca, Satu Mare, Oradea, Timișoara, Craiova, Brașov și Râșnov sunt locațiile în care pot fi văzute demonstrațiile de scrimă menite să-i atragă pe copii către acest sport.

Mihai Covaliu, Silviu Roșu și Anca Săveanu se vor întâlni cu iubitorii scrimei din Banat în Piața Operei, mâine, de la ora 18.00. Primul este și președintele FR Scrimă și revine astfel la Timișoara după acțiunea similară de anul trecut. În cazul în care vremea va fi potrivnică acțiunea se va muta în Sala ”Constantin Jude”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.