Suporterii lui ASU Politehnica au hotărât soarta antrenorului prin vot! Ce s-a...

Suporterii lui ASU Politehnica au hotărât soarta antrenorului prin vot! Ce s-a decis cu o majoritate covărșitoare

0
DISTRIBUIȚI
Sorin Brîndescu, tehnicianul lui ASU Politehnica
Sorin Brîndescu, tehnicianul lui ASU Politehnica

Astăzi a avut loc Adunarea Extraordinară a Membrilor Cotizanți ai lui ASU Politehnica Timișoara. Suporterii au votat pentru stabilitate iar Sorin Brîndescu va fi în continuare antrenorul principal al ”Băieților în ghete” în ciuda startului slab de campionat în Liga a II-a. Acesta va face prin urmare deplasarea alături de echipă la Afumați.

După ce a avut intenția de a-și da demisia la începutul săptămânii în urma ultimului rezultat negativ, 1-3 cu Luceafărul, Brîndescu a fost convins să aștepte decizia fanilor.


Atât conducerea Druckeriei, cât și cea a Universității Politehnica, ultima exprimându-și dorința ca tehnicianul să rămână, cel puțin până în iarnă în postura de ”principal”, și chiar o continuare pe altă funcție în caz contrar. Cei care puteau schimba soarta antrenorului sunt membrii cotizanți. Aceștia au votat în cadrul ședinței din această seară de la Facultatea de Mecanică a UPT pentru păstrarea, în acest moment, a tehnicianului Sorin Brîndescu în fruntea staf-ului ASU Politehnica în ciuda celor cinci înfrângeri din nouă jocuri în B.

”Voința celor ce susțin financiar clubul a fost, într-o proporție covârșitoare, menținerea în funcție a actualului antrenor principal. Din totalul de 146 de voturi exprimate, 129 au fost pentru continuarea lui Sorin Brîndescu pe banca alb-violeților, adică un procent de 88,36%. De menționat că 81 dintre voturi au fost exprimate online de către membrii cotizanți care nu au putut fi prezenți la evenimentul de astăzi, iar procentul celor cu drept de vot care și-au exprimat opțiunea a fost de 55%”, se arată în comunicatul Druckeriei. Drept de vot au avut doar membrii care au plătit cotizația pentru ediția 2016-17.

ASU Politehnica joacă sâmbătă, de la ora 11.00, pe terenul celor de la CS Afumați, grupare care are 11 puncte, cu trei mai mult decât alb-violeții. Timișorenii au și probleme de lot: Dănăricu, Bădăuță, Alin Constantinescu (accidentați), Telescu și Bilia (suspendați), lipsesc în această deplasare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.