Aplauze pentru „maeştrii microfoniilor“, Urma, cu ocazia unui concert de poveste la...

Aplauze pentru „maeştrii microfoniilor“, Urma, cu ocazia unui concert de poveste la Timișoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1011913791">
Formaţia Urma a susţinut un concert de succes joi seara la Timişoara
Formaţia Urma a susţinut un concert de succes joi seara la Timişoara

Muzicienii care alcătuiesc formaţia Urma au parte de un public cât se poate de numeros în Timişoara. Acest lucru s-a văzut şi joi seara, La Căpiţe, unde cu ocazia celui de-al doilea concert susţinut în acest an în Timişoara în acelaşi loc, băieţii au avut parte de sute de fani, care i-au aplaudat frenetic.

Şi de această dată, cei şase „crai“ care alcătuiesc formaţia au reuşit să fie la înălţime, cu piese extrase din cele patru discuri editate până acum, dar şi cu mostre din următorul disc al formaţiei, care poartă numele de „inima!ism”. Chiar dacă în timpul concertului muzicienii au avut parte de mici probleme tehnice, fanii au reuşit să creeze o atmosferă de vis la faţa locului.

„Noi suntem ansmablul vocal instrumental Urma, maeştri ai microfoniilor. De fapt este un moment special pregătit pentru voi, pe care l-am exersat“, a spus solistul Mani Gutău, pe scenă.  Alături de el s-au aflat Dominic Csergo (tobe), Mihai Moldoveanu (bass), Vlad Cotruş (chitară), Luis Palomino (saxofon şi flaut) şi Sebastian Burneci (trompetă). Printre piesele care s-au bucurat de mare succes la faţa locului s-au numărat „Cine iubeşte şi lasă“ sau  „Terminus“ (aceasta din urmă regăsindu-se şi la bis), iar din loc în loc băieţii au „plusat“ şi cu frânturi muzicale din repertoriul The Beatles sau Prince.

Foto: Bogdan Constantinescu

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.