Cornel Țălnar nu se crede dinainte câștigător cu ASU Politehnica. Ce spune...

Cornel Țălnar nu se crede dinainte câștigător cu ASU Politehnica. Ce spune antrenorul lui FC Brașov de jocul de la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
Cornel Țălnar, antrenorul lui FC Brașov
Cornel Țălnar, antrenorul lui FC Brașov

Deși a suferit până acum în jocurile cu echipele din prima parte a clasamentului, ASU Politehnica e luată în serios de FC Brașov. Tehnicianul ”stegarilor”, Cornel Țălnar, crede că astfel de partide, cu formații considerate mai slab cotate, îi pot încurca pe elevii săi dacă aceștia nu se concentrează.

Experimentatul tehnician și-a avertizat jucătorii înainte de deplasarea în Banat. ”Sunt convins că vom avea un meci greu, mai ales că ASU Poli este susţinută de toţi timişorenii. Chiar dacă noi părem favoriţi, eu cred că va fi un meci de care pe care. De multe ori, un meci cu UTA sau Chindia este mai uşor decât unul cu o grupare mai slabă din punct de vedere valoric.


Cel mai bun exemplu este înfrângerea celor de la Dinamo la Târgu Mureş. Le-am spus băieţilor că trebuie să fie foarte atenţi la meciurile următoarele, chiar dacă întâlnim adversari din subsolul clasamentului. De multe ori, astfel de meciuri sunt mult mai dificile. Noi trebuie să tratăm foarte serios meciul de la Timişoara, iar cei care vor intra pe teren trebuie să dea totul pentru obţinerea celor trei puncte. Este un meci extrem de important în economia acestui campionat”, a declarat Cornel Țălnar, citat de liga2.ro.

Echipa pregătită de fostul dinamovist a învins-o în extremis pe UTA BD, scor 3-2, în runda trecută, meci după care arădenii s-au revoltat pentru unele decizii ale arbitrilor. ”Noi trebuie să ne concentrăm acum pentru jocul de la Timişoara, unde vom întâlni o echipă care nu a avut rezultate foarte bune. Vom face şi câteva schimbări în echipă”, a precizat Cornel Țălnar. Cel poreclit ”Țânțarul” nu va putea miza pe ”Dan Păltinișanu” pe o serie de jucători importanți. Vlad Munteanu, Răsdan, Vagner și Florin Iacob se numără printre cei accidentați sau incerți. În schimb, Brașovul speră să-i poată legitima la timp pe Lega și Petre Goge, cel din urmă fiind un fost component al lui ACS Poli în B.

Partida ASU Politehnica Timișoara – FC Brașov se dispută mâine, de la ora 16.00, în etapa a VII-a a Ligii a II-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.