Tânăr din Hunedoara, adus cu elicopterul SMURD la Timişoara, în stare gravă,...

Tânăr din Hunedoara, adus cu elicopterul SMURD la Timişoara, în stare gravă, în urma unui accident rutier. Medicii fac eforturi uriaşe pentru a-i salva viaţa

0
DISTRIBUIȚI

daniel dinca

Un tânăr în vârstă de 32 de ani din judeţul Hunedoara a fost adus, aseară, de la spitalul din Petroşani la Spitalul Judeţean Timişoara cu elicopterul SMURD. Acesta este în stare foarte gravă, în urma unui accident rutier, iar medicii timişoreni depun eforturi uriaşe pentru a-i salva viaţa.

Încă de la primele ore ale dimineţii, tânărul a fost băgat în sala de operaţie, fiind supus unei intervenţii chirurgicale foarte complexe.


„Pacientul a fost adus aseară, în jurul orei 20.00, la Spitalul Judeţean Timişoara cu elicopterul SMURD. Este internat la Casa Austria, la Politraumatologie, se află în operaţie în acest moment, cu politraumatism sever. Starea de sănătate este una foarte gravă, are leziuni extrem de grave, dar sunt şanse să supravieţuiască. Este intubat, ventilat, are leziuni severe toracice, abdominale, la membre, cap”, a declarat pentru Pressalert.ro Ovidiu Bedreag, medic anestezist în cadrul Spitalului Judeţean Timişoara.

Potrivit poliţiştilor hunedoreni, tânărul a fost implicat într-un accident rutier, în noaptea de duminică spre luni. Astfel, în timp ce conducea o maşină pe DN 66, între localităţile Pui şi Livadia, într-o curbă a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens, a părăsit partea carosabilă şi a lovit cu partea laterală stângă un parapet de beton al unui podeţ, după care maşina s-a răsturnat.

Tânărul era singur în maşină şi a fost transportat în stare gravă la Spitalul din Petroşani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.