Înfruntare cu Baia Mare pentru Timișoara Saracens înainte de Europa. Vezi echipele...

Înfruntare cu Baia Mare pentru Timișoara Saracens înainte de Europa. Vezi echipele probabile pentru duelul programat în Cupa Regelui

0
DISTRIBUIȚI
Saracens Tim Baia Mare (12)
Timișoara Saracens a revenit spectaculos pe tabelă în întâlnirea precedentă cu Baia Mare

Timișoara Saracens RCM va intra în linie dreaptă pentru pregătirea meciurilor din grupele Cupei Challenge după derby-ul cu CSM Baia Mare. Cele două rivale din SuperLigă se întâlnesc sâmbătă în Cupa Regelui, partidă văzută de bănățeni ca o testare ideală înainte de sosirea scoțienilor de la Edinburgh.

Elevii lui Grainger Heikell s-au impus în primul duel cu maramureșnii din acest sezon. O revenire în urma căreia Saracens RCM s-a impus cu 19-12 în campionat. Anul trecut campioana a și rupt șirul invincibilității ”zimbrilor” în propriul fief, unde se va juca și în weekend. Timișorenii par că domină totul pe plan intern, dar Baia Mare rămâne periculoasă, mai ales acasă. ”Meciurile cu Baia Mare le abordăm întotdeauna cu altă perspectivă, trebuie să dăm 200% în joc.


Un singur obiectiv avem: victoria!”, a spus Dușan Filipaș, vicepreședintele Timișoara Saracens.

Pe lângă rivalitate, pentru bănățeni va fi ultimul joc înainte de debutul în grupele Cupei Challenge din 15 octombrie, ocazie cu care puternica grupare din Edinburgh poate fi văzută pe ”Dan Păltinișanu”. Partida CSM Știința Baia Mare – Timișoara Saracens RCM se dispută sâmbătă, de la ora 11 (transmis pe rugbytv.ro), în runda a treia din Cupa Regelui. Bănățenii au două victorii în două meciuri, în timp ce băimărenii au un succes după un joc disputat în aceeași competiție.

Echipe probabile:

CSM Știința Baia Mare: Pristăviță, Natrianshvili, P. Rusu, Mtya, Dănilă, Chirică, Van Heerden, C-tin Ene, Shamkaradze (cpt.), M. Oprea, Ratu Taniela, Leiataua, Fakaosilea, Donegha, Luke Samoa. Rezerve: Bârdașu, S. Suciu, Gorun, Dico, Șiglă, A. Apostol, Al. Bucur, Iurea. Antrenor: Eugen Apjok.

Timișoara Saracens RCM: Militaru, Rădoi, Pungea, Popârlan, Drenceanu, Ianuș, V. Rus, Burcea (cpt.), Calafeteanu, J. Rose, Conache, Umaga, Sefanaia, Tangimana, Fercu. Rezerve: Căpățână, Aholelei, Mariș, I. Mureșan, Morrrison, Simionescu, Manumua, Zaharia. Antrenor: Grainger Heikell.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.