Timișoara Saracens încheie turul în cealaltă parte a țării. Cum pot reveni...

Timișoara Saracens încheie turul în cealaltă parte a țării. Cum pot reveni campionii pe primul loc în SuperLigă

0
DISTRIBUIȚI
saracens dinamo (24)
Timișoara Saracens poate prelua șefia campionatului în weekend

Formația fanion de rugby a Banatului străbate țara pentru a obține o nouă victorie în campionat. Timișoara Saracens RCM are nevoie de o victorie cu punct bonus pe terenul nou promovatei Politehnica Iași pentru a prelua locul 1 de la CSA Steaua. Campionii vor totodată prestații din ce în ce mai bune pentru a fi în vârf de formă în grupele Challenge Cup.

CS Politehnica Iași a evoluat pe alocuri peste așteptări în acest sezon și a obținut două victorii în primele cinci jocuri disputate.


”Avem un weekend dificil. Nu ne subestimăm adversarul, le-am spus băieților să se pregătească bine. Avem o deplasare lungă, pe care o facem, ca de obicei, cu autocarul. Dar suntem pregătiți, plecăm de joi, astfel încât vineri să ne odihnim după drum. Sperăm ca sâmbătă să fim în formă maximă. Urmărim atât să ne îmbunătățim jocul, în perspectiva meciurilor din Challenge Cup, dar și să obținem punctele pentru clasamentul Superligii”, a declarat Grainger Heikell, tehnicianul ”sarazinilor”.

Ultima indisponibilitate din echipa campionilor e cea a lui Samuel Mariș. Revine în schimb căpitanul Stelian Burcea. ”E un meci incomod, ținând cont de deplasare, este un drum foarte lung până la Iași. Noi mergem acolo cu atitudinea potrivită, trebuie să luăm punctele de care avem nevoie pentru a termina pe primul loc în clasament. În același timp, trebuie să pregătim foarte serios meciurile din Cupa Challenge și Cupa Regelui. Intrăm în linie dreaptă, nu ne mai permitem să facem pași greșiți. Suntem foarte încrezători pentru următoarele meciuri. Vom folosi acest meci pentru a ne întări și mai mult încrederea în sistemul nostru de joc”, a spus Stelian Burcea.

După acest duel timișorenii vor începe jocurile din Cupa Regelui, ultimele testări înainte de startul Challenge Cup. Partida Politehnica Iași – Timișoara Saracens se dispută sâmbătă, de la ora 16.00 (Dolcesport), în etapa a VII-a a SuperLigii, ultima a turului. Liderul CSA Steaua, cu 24 de puncte adunate, va sta în această rundă. Bănățenii au 19 puncte și au nevoie de victorie cu punct bonus în Moldova pentru a prelua șefia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.