Timișoreanul Deian Boldor și-a schimbat din nou echipa din Italia. La ce...

Timișoreanul Deian Boldor și-a schimbat din nou echipa din Italia. La ce club de tradiție l-a împrumutat Bologna

0
DISTRIBUIȚI
Deian Boldor, în tricoul echipei naționale de tineret. Foto: Getty Images
Deian Boldor, în tricoul echipei naționale de tineret. Foto: Getty Images

Deian Boldor nu a stat decât două luni la noul său club, Bologna, și nu va debuta în acest sezon în Seria A. Fundașul bănățean a fost împrumutat de emiliani în eșalonul secund, la Hellas Verona, grupare la care are șanse mult mai mari la un post de titular.

Internațional U21, Boldor se află la a cincea echipă în Italia! Preluat de AS Roma ca junior, de la LPS Banatul, fundașul central timișorean a bifat doar șase prezențe în Serie B, pentru Pescara și Virtus Lanciano. După ce i-a expirat contractul la finele ediție trecute jucătorul impresariat de Petro Chiodi a dat lovitura semnând cu Bologna până în vara lui 2021.


Formația din elită nu-l ia în calcule deocamdată pe Deian Boldor ca pe o certitudine. Românul are însă șansa de a acumula experiență la Hellas Verona. Gruparea înființată în urmă cu 103 ani a fost retrogradată în sezonul trecut dar își propune să revină în Serie A. Dacă impresionează în tricoul ”gialloblu” Boldor poate fi păstrat deoarece veronezii au prima opțiune pentru a-l achiziționa după expirarea împrumutului său de la Bologna în vara lui 2017.

14195943_1099949723392035_792403508825236297_o

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.