Timişorenii, invitaţi la o plimbare pe biciclete până la Parcul Deondrologic din...

Timişorenii, invitaţi la o plimbare pe biciclete până la Parcul Deondrologic din Bazoşu Nou. Când are loc pedalarea în natură

0
DISTRIBUIȚI

pedalare

Timişorenii sunt invitaţi să participe la ultima pedalare în natură din acest an organizată de „Verde pentru Biciclete”. De data aceasta, iubitorii mersului pe două roţi sunt provocaţi să pedaleze până la Parcul Deondrologic din Bazoşu Nou şi înapoi, lungimea traseului fiind de aproximativ 60 de kilometri.

Care este traseul

Cea de-a şasea tură ciclistă bănăţeană din acest an are loc sâmbătă, 24 septembrie, locul de întâlnire fiind staţia de autobuz de la AEM, ora 09.00.


De la ora 09.30, se porneşte pe traseul: AEM – Urseni – Moșnița Nouă – Moșnița Veche – Bucovăț – Bazoşu Nou (Parcul Dendrologic) – retur. Durata de parcurgere a traseului este de aproximativ șase ore. În timpul turei, se vor face popasuri de regrupare, precum şi de realimentare cu apă şi mâncare, după caz. Va fi o tură cu grad de dificultate mediu. Tocmai de aceea, este recomandată participarea bicicliștilor cu antrenament, experiență și cu o stare de sănătate bună.

„Este un traseu accesibil tuturor tipurilor de biciclete, însă corespunzător echipate şi recomandăm purtarea căştiide protectie şi/sau a vestei reflectorizante. Rugăm participanții să aibă la purtător obligatoriu camere de bicicletă de schimb, pălării/șepci, protecție solară, mâncare și apă”, transmite „Verde pentru Biciclete”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.