Timișorenii s-au întâlnit cu protagoniștii și regizoarea filmului românesc „#Selfie69”, cea mai...

Timișorenii s-au întâlnit cu protagoniștii și regizoarea filmului românesc „#Selfie69”, cea mai așteptată comedie a anului

0
DISTRIBUIȚI

filmul selfie

Comedia românească „#Selfie69„, partea a doua a filmului „#Selfie”, a avut premiera, aseară, și la Timișoara. Aproximativ 200 de persoane au urmărit în sala de cinema de la Shopping City Timișoara, alături de o parte din protagoniști și regizoarea Cristina Iancu, super-comedia care a avut cel mai tare weekend de premieră al unui film românesc și care a surclasat în aceste trei zile comediile americane de pe marile ecrane din România.

„Filmul are iubire, are acțiune, are nebunie”

Plină de adrenalină și senzualitate fix pe sufletul tinerilor de la 13 la… 69 de ani, neconvenționala comedie a fost lansată pe marile ecrane vineri, 16 septembrie, și a făcut dublu față de prima săptămână în cinema a primului „#Selfie”, care a fost povestea cu cel mai mare succes românesc de box-office în 2014. Astfel, în primul weekend, filmul a adus peste 25.000 de spectatori la cinema.

Publicul timișorean a fost foarte încântat de film, nu puțini au râs în hohote la scenele savuroase sau la cele periculos de comice ale celor trei protagoniști care se pun rău cu o veritabilă ”Cruella De Vil” a mafiei ”di pisti Prut”, interpretată magistral de Maia Morgenstern. Spectatorii s-au amuzat copios și la mai multe situații în care cele trei protagoniste ale filmului sunt aruncate ca urmare a pariului lor nebunesc, intitulat ”cum să te măriți în 3 zile?”.

„Mi se pare că timișorenii sunt oameni frumoși și mă bucur.


Cred că ar trebui oamenii să vină să vadă și partea a doua a filmului „#Selfie” în primul rând pentru că este un film care promite mai mult, publicul a spus asta. Este mai multă comedie, mai multă acțiune, e nou față de primul că iată avem și acest storyline, acțiune mai multă. E cu actori noi, surprinzători, cum e Maia Morgenstern, Antonia, avem guest star-uri neobișnuite. Oamenii au nevoie de astfel de gen de film, de comedie și cu actori buni. Cred că, cumva, acest film unește generațiile și cred că e și pentru cei mai tineri și pentru cei mai puțin tineri”, a declarat Cristina Iacob, regizoarea filmului „#Selfie69”.

De asemenea, Flavia Hojda, care o interpretează pe Ana în comedia românească, crede că oamenii ar trebui să vadă filmul pentru că „o să se bucure foarte mult”. „Dintre toate locurile în care am fost până acum, parcă aici m-am simțit cel mai bine, pentru că aici e și mai aproape de casa mea. Publicul din Timișoara a primit filmul cu atâta căldură. Oamenii trebuie să vină să-l vadă pentru că o să se bucure foarte mult și pentru că e un film care are de toate, are iubire, are acțiune, are nebunie. O să râdeți mult, e un film diferit decât cele care s-au făcut până acum în România”, a spus Flavia Hojda.

Fanii fenomenului „#Selfie” s-au putut întâlni la Timișoara și cu actorii Vlad Logigan, Olimpia Melinte, Sali Levent și Alex Călin. După aventura din „#Selfie”, de dinainte de bacalaureat, „#Selfie69” spulberă mitul urban potrivit căruia căsnicia nu aduce fericirea… Ba dimpotrivă! Dar, pentru a ajunge la această concluzie, cele trei protagoniste din „#Selfie”, Roxi (Olimpia Melinte), Yasmine (Crina Semciuc) și Ana (Flavia Hojda) trebuie să treacă prin capcanele, tentațiile și pericolele ce apar în urma unui pariu total ”prăjit”, ce devine viral pe facebook: care dintre ele se marită prima în trei zile? Așa că ele caută cu înverșunare inelul mult visat de fiecare mireasă. După câteva preludii și tentative absolut imprevizibile, cele trei vor descoperi iubirea acolo unde nici nu se așteptau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.