Titu Bojin ar putea să NU candideze la alegerile parlamentare. Vezi care...

Titu Bojin ar putea să NU candideze la alegerile parlamentare. Vezi care sunt motivele și ce spune despre întoarcerea în PSD Timiş

1
DISTRIBUIȚI

titu bojin unpr (4)

Lupta pentru un loc pe listele partidelor pentru alegerile parlamentare se întețește. Cele două mari blocuri politice de la nivel național, PSD și PNL, au fiecare, pentru filialele din Timiș, peste zece doritori, care speră să fie aleși pe lista celor care vor intra oficial în cursa pentru un loc în Parlamentul României. Fost șef al PSD Timiș și al Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin, a migrat în UNPR după ce social-democraii din Timiș au refuzat să îl lase să candideze pentru un nou mandat la conducerea județului. După alegerile locale, UNPR și PMP au fuzionat, iar Bojin a ajuns membru al partidului condus de Traian Băsescu.


Rămas și fără o funcție de vicepreședinte al CJ Timiș, Bojin ar putea reveni din nou pe cai mari, odată cu alegerile parlamentare.

Contactat de PRESSALERT.ro, acesta a declarat că „încă nu am decis dacă voi candida la parlamentare. Mă mai gândesc, am timp. Nu am discutat nimic cu domnul Băsescu, care a fost în weekend la Timișoara. A fost o discuţie liberă, nu aveai cum să discuţi probleme personale. S-a discutat liber politica generală, nu s-a discutat nimic în plan local. Cred că trebuie plecat de la ideea că dacă există susţinere de aici de la nivel judeţean, nu stiu dacă e schimbabilă lista la nivel naţional. PMP nu e un partid care o să facă 40%, poate maxim 10 – 12% ,o să vedem cât de serioasă e treaba. La nivel județean termenul de înscriere e până mâine, în 15, dar se ştie că listele se schimbă şi în ultima noapte dacă trebuie, eu sunt obișnuit cu asta. O să vorbesc încă o dată cu familia mea, despre care pot spune că nu îşi doreşte. Nu îmi doresc nici eu, parcă îmi e puţin delicat să fac naveta patru ani”.

Întrebat dacă ar putea reveni în PSD unde să candideze pentru un loc în Parlament, Bojin a comentat că „la PSD e mai delicat, chiar dacă ar fi de întors, e o listă de 13- 14 care se bat pe funcţii, nu cred că e o variantă fezabilă. Și la PNL sunt vreo 17 candidați, după cum apare prin presă. Dacă ei (n.r. – foștii colegi din PSD ) mă doresc, vor spune zilele urmatoare”.

1 COMENTARIU

  1. „A fost o discuţie liberă, nu aveai cum să discuţi probleme personale”.Deci pentru Domnul Bojin depunerea candidaturii pentru alegerile parlamentare este „o problema personala”.In momentul acesta orice partid ar trebui sa il trimita la plimbare iar constiinta bojinului sa ii dicteze:mars afara din politica.

    Citeste mai mult pe: http://www.pressalert.ro/2016/09/titu-bojin-ar-putea-sa-nu-candideze-la-parlamentare-vezi-care-sunt-motivele-si-ce-spune-despre-intoarcerea-psd-timis/

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.