Titu Bojin s-a înscris în cursa internă a PMP Timiş pentru un...

Titu Bojin s-a înscris în cursa internă a PMP Timiş pentru un loc în Senat. Ce spune fostul președinte al CJT şi cine va decide dacă poate candida

1
DISTRIBUIȚI
titu bojin ion raducanu unpr vot alegeri (6)
Titu Bojin și Ioan Răducanu. Foto: Adrian Pîclișan (arhivă)

Reprezentanții PMP din Timiș mai au doar câteva ore pentru a decide dacă vor sau nu să intre în cursa pentru un loc în Parlamentul României, la alegerile din decembrie. Detalii despre stadiul pregătirilor pentru alegeri au fost oferite, astăzi, de președintele filialei Timiș, Ion Răducanu, în cadrul unei conferințe de presă.

„Astăzi este termenul dat de conducerea centrală a partidului să transmitem lista celor care și-au manifestat intenția de a-și depune candidatura. Cred că am fost absolut clar, am folosit limba română, și-au depus o intenţie de a-și depune candidatura după definitivarea listelor, după ce vor trece prin consiliul național al partiudului vom prezenta o listă finală.


Acestă listă pleacă la Bucureşti săptămâna viitoare și în ședința consiliului naţional se va stabili forma finală. Lista pleacă la București în ordinea înscrierii, depunerii acestor cereri, intenții, așa că nu pleacă nici în ordine alfabetică, nici în ordinea pe care o vrea Răducanu sau nu știu cine din partid”, a explicat Răducanu.

Ieri, fostul președinte al Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin, care a intrat în UNPR înainte de fuziunea cu PMP s-a arătat indecis cu privire la candidatura sa pentru un loc în Parlamentul României. „Încă nu am decis dacă voi candida la parlamentare. Mă mai gândesc, am timp. Nu am discutat nimic cu domnul Băsescu, care a fost în weekend la Timișoara. (…) Cred că trebuie plecat de la ideea că dacă există susţinere de aici de la nivel judeţean, nu stiu dacă e schimbabilă lista la nivel naţional. PMP nu e un partid care o să facă 40%, poate maxim 10 – 12%, o să vedem cât de serioasă e treaba”, declara Bojin.

Astăzi, şeful PMP Timiş a comentat pe marginea situaţiei lui Bojin „mi-a spus că se înscrie pentru Senat, dar nu am citit hârtia. Ştiu că s-a înscris. Este la mine pe birou lista cu persoane înscrise până acum. Trebuie să fie 12 candidaţi pentru Camera Deputaţilor şi cinci pentru Senat”. Pe surse, Bojin ar fi primul pe lista pentru Senat, cu şanse mari să şi câştige un mandat. Acesta a declarat pentru PRESSALERT.ro că „nu se știe deocamdată dacă voi candida, era ultima zi de înscriere pe liste aşa că am zis să pun şi eu un bileţel. Verificarea se face de la Bucureşti. „

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.