Trei tineri din Timişoara au plecat într-o călătorie pe biciclete până în...

Trei tineri din Timişoara au plecat într-o călătorie pe biciclete până în Muntenegru, pentru a ajuta mai mulţi copii săraci. Află cum poţi face și tu o faptă bună

0
DISTRIBUIȚI
Trei tineri au pornit într-o călătorie pe biciclete până în Muntenegru.
Trei tineri au pornit într-o călătorie pe biciclete până în Muntenegru.

Trei tineri au plecat, în această dimineaţă, într-o călătorie cu bicicleta din Timişoara până în Budva (Muntenegru), aventură care va ține 17 zile. În timpul expediţiei, aceştia îşi propun să strângă fonduri pentru a ajuta la îndeplinirea visurilor a trei copii săraci, prin „vânzarea” de zile din timpul expediţiei.

Cum poţi face o faptă bună

Cei trei tineri se numesc Attila, Egemen şi Patrick şi au pornit în expediţia pe două roţi spre Muntenegru din Piaţa Operei din Timişoara, la primele ore ale dimineţii. Călătoria până în Budva şi înapoi se va desfăşura în perioada 10 – 27 septembrie. Pe parcursul acesteia, oamenii vor fi încurajaţi să „cumpere” zile de pe drumul celor trei tineri până în Muntenegru, iar pentru ziua rezervată vor primi scrisori şi fotografii în schimb.

Toţi banii strânşi din zilele vândute vor merge către doi fraţi din Lugoj, judeţul Timiş, unul dintre ei fiind surdo-mut, în vârstă de şapte, respectiv opt ani, şi la un băieţel de şase ani din Arad.

„Plec cu entuziasm, plec cu curiozitate genuină despre visurile oamenilor întâlniţi pe drum, plec fericit datorită tuturor celor care s-au implicat în acest proiect şi care au reuşit să ne ajute să transformăm o aventură într-o faptă bună, aducătoare de fericiri.


Plec cu gândul la destinaţia finală şi la o mare sărată care să ne mai vindece muşchii obosiţi. Plec pentru drum. Plec şi plec cu mâinile strânse pe ghidon şi cu ochii căscaţi spre ce neaşteaptă”, a spus unul dintre tinerii care au pornit în expediţia inedită pe două roţi.

Cine doreşte să-i ajute pe copii, poate dona minim 50 lei în contul asociaţiei „Misiune pentru copii”: RO14INGB0000999904551123, pentru proiectul „Cycling4dreams”. În schimb, donatorii vor primi o scrisoare şi o fotografie de pe drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.