Tudor Gheorghe va aduce toamna şi în Timişoara. Vezi când are loc...

Tudor Gheorghe va aduce toamna şi în Timişoara. Vezi când are loc evenimentul

0
DISTRIBUIȚI
Tudor Ghoerghe va susţine un concert extraordinar în Sala Filarmonicii Banatul din Timişoara
Tudor Ghoerghe va susţine un concert extraordinar în Sala Filarmonicii Banatul din Timişoara

Tudor Ghoerghe va susţine un concert extraordinar la Timişoara, în Sala Filarmonicii Banatul, evenimentul care face parte din turneul naţional „Toamna Simfonic” fiind programat în data de 7 noiembrie.

„Tudor Gheorghe are, în ciuda rafinatei sale tehnici, o simplitate neaoşă, o simţire pură şi pământească pe care i le dă simbioza cu trecutul şi prezentul inimii acestui popor… Tudor Gheorghe este un purtător de Românie, spun românie ca un adjectiv, în care, cum chiar cântecele sale o spun, intră şi omenia, şi hărnicia”, spunea George Pruteanu.


„Purtătorul de Românie” va cânta Toamna în opt oraşe, pentru ca publicul său din ţară să nu uite de omenie şi să se bucure de frumos.

Ce va urma după turneul „Toamna Simfonic”? Fiind „olteanul universal” cu multe premiere în viaţa sa (de artist), e greu de spus. Deocamdată, vă putem deconspira doar un titlu de afiş a ceea ce va urma: „Vă dau un an din viaţa mea”. Restul e doar… Tudor Gheorghe, trubadurul care recompune paradisul pierdut al artei din timpurile ei de aur, reîmpăcând poezia cu muzica, restituind-o ritmului originar. Din respect pentru artist şi pentru spectatori, după ora 19.10 nu se mai permite accesul în sala de spectacol. După începerea spectacolului, locurile îşi pierd valabilitatea. Accesul copiilor sub 7 ani nu este permis. Copiii peste 7 ani plătesc bilet de intrare. Biletele se pot achiziţiona de la agenţiile salilor de spectacole din fiecare oraş unde are loc spectacolul, iar pentru cel din Bucureşti – de la Sala Palatului şi de pe site-ul oficial www.tudor-gheorghe.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.