TUPEU Fosta soție a primarului Falcă, filmată în timp ce conducea pe...

TUPEU Fosta soție a primarului Falcă, filmată în timp ce conducea pe contrasens în Arad VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

ela-falca-masina

În imaginile postate pe o rețea de socializare se poate vedea cum un Audi intră pe contrasens, chiar dacă din față veneau mai multe mașini, și merge în paralel cu coloana de mașini care circula regulamentar, pe o distanță de zeci de metri, pentru ca mai apoi să forțeze intrarea în coloană. Clipul a fost postat de un tânăr arădean care susține că la volan se afla Ela Falcă, fosta soție a primarului Gheorghe Falcă, și că acest eveniment nu este singular.

„Aparent doamna Ela Falcă (AR 65 CDU) şi-a luat permisul la categoria «soție de primar».


Video-ul e făcut în data de 22 septembrie la ora 07.49. Nu că ar conta, oricum se întâmplă cam în fiecare dimineață”, a scris tânărul pe Facebook. Acesta citează și câteva rânduri din Codul Rutier, referitoare la semnalizare și condițiile în care se poate efectua o depășire.

Clipul a fost vizionat de mii de arădeni, unii dintre ei comentând situația. „Tu daca fortezi un semafor (adica treci pe culoarea galbena a semaforului) esti pasibil clar de amenda, plus retinerea permisului pentru 30 zile, nu? In cazul de fata, tipa aia pune in pericol viata participantilor la trafic!”, a spus un arădean după ce a văzut imaginile, în timp ce un altul a comentat cu umor: „Dragilor nu era ea Fălcuța ci altcineva a împrumutat si ea masina ca Domnul Blaga”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.